co z eventem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kevin, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kevin

kevin Forum Pro

wyświetla się że event odpalony , nie ma słonecznika i wypadajek nie nalicza??

2. aneta0209

aneta0209 Forumowy żółtodziób

u mnie jest noc pełni księzyca a nie wiosenne porządki

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event jakiś poślizg ma, dopytujemy co się dzieje. Bardzo proszę o cierpliwość.

4. bunny132

bunny132 Komandor forum

pomyliły im się eventy chyba
    i czy my na pewno mamy dzisiaj 1 marca bo może to 1 kwietnia i jest prima aprillis

5. tabeh

tabeh Zaawansowany

0 wypadajek a bonusy odpalone i kasztanowe tez :(

6. SMOD_Atena

Event jest już aktywny, bardzo proszę odświeżyć grę.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

7. kami2308

kami2308 Forumowy żółtodziób

A co z Pełnią? Zostaje aktywna?

8. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

Tak są - co ze straconymi wypadajkami , bo pełnia od 14.00 była , ale wypadajek nie było !!!

babula40 lubi to.
  9. Koteczka

Koteczka Czeladnik forum

czy będzie jakaś rekompensata ??
    ja jestem sporo do tyłu nie z mojej winy

babula40 lubi to.
  10. magola44

magola44 Aktywny autor

tak a co z wypadajkami bo niektórzy już zebrali i nic nie wpadło

11. ]Globus[

]Globus[ Czeladnik forum

odświeżone a i tak brak słonecznika i wypadajek ................ i na wstępie już straty buuuuuuuuuu

babula40 lubi to.
  12. kiforek

kiforek Forumowy żółtodziób

ludzie co tu się dzieje? czekałem na rozpoczęcie i nic nie zbierałem a jak zebrałem to ani jedna bateria mi nie wyskoczyła a miało być tak fajnie chyba zrezygnuje z całego tego awentu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Wszystko zebrane i żadnej wypadajki? Jak to będzie naprawione?

14. SMOD_Atena

kami2308, aktywna strefa pełni będzie podczas eventu, ponieważ z niej będą wypadały potrzebne przedmioty.

Jeśli twórcy gry podejmą decyzję o jakiejś rekompensacie a my otrzymamy informacje w tej sprawie, to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum. Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na ten temat.

15. babula40

babula40 Komandor forum

U mnie również zero wypadajek ,zanim zebrałam plony zerknęłam na zegar ,który ewidentnie wskazuje rozpoczęcie eventu .Moje pytanie brzmi ;czy poszkodowani gracze otrzymają rekompensatę ?

marzena5275 lubi to.
  16. mycha711

mycha711 Czeladnik forum

ja też zebrałam z pól i drzew i ani jednej wypadajki i już plecy,roślinki do zasiania oczywiście też nie było,dopiero po przeczytaniu i po nowym zalogowaniu mam roślinkę do sadzenia żenada

17. foremka.

foremka. Zaawansowany

no i super zebrałam roślinki z upiornej zagrody i co wypadajki przepadły bo nie wypadły?

18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie to samo jestem w plecy :mad::mad::mad::mad:0 wypadajek

babula40 lubi to.
  19. czarnaINEZ

czarnaINEZ Czeladnik forum

u mnie tez nie ma roślinki eventowej do siania. Po co się tak spieszyłam żeby zacząć o 14.00

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

Czy bedzie jakas rekompensata za to ze nie było po godzinie 14nastej roslinki do wysiania, i czy ktos nam zwróci za to że po zbirze roslinki ewentowej nie ma wypadajek

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.