Co u nas z tym wątkiem ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Jak to jest producent twierdzi że ten wątek sprawia jemu największą przyjemność a u nas takiego wątku brak - znów gorsi ?

gosiagosia60 i zzizzie lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No przecież wiadomo - brak aplikacji tłumaczącej 8)
    Propozycję, żeby posty wklepywać od razu w kilku językach, to gdzie można zgłosić...? 8)

gosiagosia60 lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Tak samo jak innym Użytkownikom, tak samo i Producentowi nie możemy narzucać ulubionych wątków. Jak sam napisał w biuletynie, stara się czytać wiele for (nie wiem czy do naszego już dotarł). Jeśli czujecie się gorsi z tym, że jakiegoś wątku nie ma -macie możliwość założenia takowego, jeśli tematyka Was interesuje. Myślę, że nie zdradzę tajemnicy jeśli napiszę, że obecny Produent dużą wagę przywiązuje do opinii Graczy i wsłuchuje się w Wasze opinie. Nawet jeśli nie dotarł jeszcze do naszego, to podejrzewam, że i na nasze zajrzy -może znajdzie tu swój ulubiony kącik ;) (na marginesie, świetna sygna)
    zzizzie, obecnie przetłumaczyć można wszystko i choćby tłumaczenie nie było najwierniejsze to można bardzo często zrozumieć sens wypowiedzi nawet bez jakiejkolwiek znajomości języka.

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

BA_Czerwona to w takim razie można założyć wątek na zasadzie 'Bronki " - stare forum (kto czytał te wie)
    Może akurat Panu Varunowi się ten wątek spodoba jak w końcu zajrzy na polski Off

5. BA_Czerwona

Myślę, że bitwy takie jak w bronce nie przypadną mu do gustu :p Masz jakieś dalsze pytania w ramach biuletynu?

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Hej hej ale sama toczyłaś tam jako user "bitwę na posty" ( nie wstydź się tego xD)
    To czyli co wniosek przeszedł - zakładamy "Bronkę " a dalszych pytań u Mnie brak i z Podziękowaniem

BA_Czerwona tylko zamykając ten wątek napisz w jakim dziale ta "bronka " pasuje

7. BA_Czerwona

Oczywiście, kiedy były to rozmowy kulturalne toczyłam takowe. Wielokrotnie było to omawiane na tym forum i nie będzie wątków do walk z ekipą (chyba, że na liczenie na kurzej grzędzie). Zamykam życząc miłego weekendu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.