Co trzeba włączyć, żeby działało BB i runa maluchy?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nltog, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nltog

nltog Aktywny autor

Pytanie przewrotne, bo BB właśnie mamy, a runę z maluchami mam już dawno. Tylko nic z tego nie działa. Nie mam rewelacyjnych przeskoków (o jeden stopień wyżej to chyba nie jest sukces). Czy tylko miksowanie? Z poradnika wychodzi, że w czasie BB i z runą nawet ze zwykłych zwierzaków może wypaść coś super. O konieczności miksowania nie ma mowy. Jeśli to super to zwrot tych 4 zwykłych, to ja dziękuję. Żadna atrakcja. A może u mnie coś nie działa? Gram długo, miksować też próbowałam, ale zawsze jest to co najwyżej właśnie zwrot plus kolejny zwierzak, ale żadne przeskoki. częściej zdarzały się spadki o kilka zwierzaków. Jakieś ciasteczka trzeba wyczyści, żeby zadziałało? ;)

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli masz na myśli odblokowaną na Drzewie Mądrości runę "Baby Boom", to dzięki niej otrzymujesz o 20% większą szansę na to, że po zakończeniu hodowli otrzymasz 4 zwykłe zwierzaki lub też znajdziesz czasem przypadkowe zwierzę hodowlane. Podczas klonowania/mixowania wynik zawsze jest zagadką, ponieważ możesz otrzymać zwierzę z poziomu wyższego o 1 lub np. o 3 czy 4 poziomy wyżej.
    Odblokowanie tej runy zwiększa szansę na zwrot Twoich zwierzaków (zwykłych) oraz uzyskania przypadkowego, dodatkowego zwierzaka hodowlanego, ale nie gwarantuje, że tak się stanie przy każdym zbiorze oazy.
    Zajrzyj proszę do tego działu: >>klik<<. Tu inni Użytkownicy Forum chwalą się swoimi "zdobyczami" podczas Baby Boom :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. FarmaZosi)

FarmaZosi) Forumowy żółtodziób

Chwalą się, ale ja nie mam czym, a też gram, miksuję, mam runy i nic z tego. Dlatego pytam co mogę zrobić i czy czasami BP nie zapomniało o różnych graczach. Ja rozumiem losowość, ale bez przegięcia, że jednym co i rusz się udaje, a inni nie dostają mimo pracy - niczego. Może powinnam zgłosić jakiś błąd, bo aż taki pech, żeby przez kilka lat gry nic nie wychodziło? Może jakaś weryfikacja losowości by się przydała? To samo zresztą dotyczy TS, wpadajek. I tak wiem, że nie pomożecie, ale może chwila zastanowienia nastąpi ze strony BP. Dziękuję za odesłanie jak zwykle do poradnika, który nic tu nie poradzi. Pa

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No niestety czasami tak bywa, że niektórzy mają więcej szczęścia, a inni troszke mniej. Mi osobiście może ze 2 razy udał się duży "przeskok", a reszta bez rewelacji. Jednak BB jest i tak korzystne i miło się wtedy klonuje zwierzaczki.
    FarmaZosi), jeśli BB działa chociaż minimalnie, tzn. wracają/pojawiają się np. podstawowe zwierzaki, bądź pojawiają sie 2 takie same, ale wyżej kategorii, to oznacza, że Twoje konto działa poprawnie.

nltog, czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam, a do zamieszczania opinii i rozmów na temat Baby Boom i innych mini-eventów zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.