Co to za skrzynia?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Karakuliambro, 18 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Wyjątkowy talent

Otwierałam sobie skrzyneczki. Sporo ich było, więc robiłam to niemal automatycznie, pilnując tylko, aby nie otworzyć skrzynek z obornikiem. W jednej ze skrzynek było wielkie turbo drzewo XXL. Niestety, nie zwróciłam uwagi, co to była za skrzynka. Na pewno nie była to ta, którą dostajemy za przejście poziomu, bo zawsze ją otwieram od razu, mając nadzieję, że może wpadnie jakieś drzewo nawozowe (nie wpadło ani razu xD). A tu taka niespodzianka. Próbowałam poszukać w tabeli skrzyń z towarami, ale to szukanie igły w stogu siana.
    Jeżeli ktoś ma wiedzę, co to mogła być za skrzynia, to byłabym wdzięczna za odpowiedź. Jestem ogromnie ciekawa.

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Prawdopodobnie to skrzynia XI

Skrzynia z farmerskim wyposażeniem XI[​IMG]Rząd chmur "Kosmiczna gra w kości", Rząd chmur "Asy przestworzy VI", Święto Świetlików o zmierzchu II1 losowa nagroda spośród: 5 x Super nawóz, 10 x Super nawóz, 20 x Super nawóz, 2 x Super nawóz Zosi, 4 x Super nawóz Zosi, 8 x Super nawóz Zosi, 2 x Turbo nawóz Zosi, 4 x Turbo nawóz Zosi, 8 x Turbo nawóz Zosi, 2 x Super pasza, 4 x Super pasza, 8 x Super pasza, 2 x Ekskluzywne perfumy, 4 x Ekskluzywne perfumy, 8 x Ekskluzywne perfumy, 1 x Super Wielkie Drzewo, 1 x Super Wielkie Drzewo XL, 1 x Super Wielkie Drzewo XXL, 1 x Wielkie Turbo Drzewo, 1 x Wielkie Turbo Drzewo XL, 1 x Wielkie Turbo Drzewo XXL, 1 x Wielkie Drzewo Zosi, 1 x Wielkie Drzewo Zosi XL, 1 x Wielkie Drzewo Zosi XXL

aleksandra i Karakuliambro lubią to.
  3. Kgysta

Kgysta Młodszy ekspert

Pewnie to skrzynia z farmerskim wyposazeniem XI ;) w niej mozna trafic te wielkie drzewa i nakladki xxl

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc:)

Karakuliambro, czy masz jeszcze pytania?

draculik34 lubi to.
  5. Karakuliambro

Karakuliambro Wyjątkowy talent

Nie mam pytań. Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Nie przypuszczałabym, że to mogła być ta skrzynka.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro wszystko jasne, zamykam temat:)

Karakuliambro lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.