co to za sklep

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia750, 1 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

co to za sklep na wyspie:oops:

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Nie wiadomo co to za sklep. Przy okazji zeżarło skleporamę. Na polach głównej farmy i bahamy pojawiają się jakieś stworki. Też nie wiadomo po co. Ale dzisiaj prima aprilis to może o to chodzixD
    A już wiem o co chodzi. Klikając na pojawiające się stworki dostajemy monety do wykorzystania w tym nowym sklepie. Bardzo się wysilili. Może ta temperatura na święta coś im pomieszała?xDxDxDxDxD

3. Klaudyna37

Klaudyna37 Okazjonalny autor

U mnie skleporama jest i stworki się nie pojawiają, dostałam 20 GT na wejście, ale żadnego info jak zdobyć więcej. Jakoś mnie to średnio bawi

u mnie nic się nie pojawia, do [ciach] ten event

Brzydkie, wykropkowane słowo usunęłam i posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 kwietnia 2024
    -Gargamel- lubi to.
  4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie nie ma stworków:cry:

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Honorat. lubi to.
  6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

U mnie też przestały się pojawiać. Co piąty złapany stworek daje monetę, najpierw jedną, później dwie aż do 16 i znowu coraz mniej aż do jednej i znowu rosnąco. Może z tym pojawianiem się to też taki psikus, raz się pojawiają, a później nie.

7. janeczka421

janeczka421 Czeladnik forum

witam wszystkich, u mnie wcale nie pojawiają się masakra, nawet na święta nic dobrego :cry:

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam. Wątek, w którym Gracze zgłaszają takie anomalia już jest tutaj: News i Gwiezdne talary.
    Zapraszam do powyższego a tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.