co to za item?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika basia_2804, 7 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Witam.
    Robiąc przegląd itemów w pasku, natknęłam się na takie coś, chyba sylwester 2012, wystawiłam na pole, raz zebrałam, czy to jest do wielkokrotnego zbierania?

2. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

To był item do wygrania w evencie Do siego roku! . Świnka przynoszaca szczęście + 2 ulepszenia (Świnka sylwestrowa, Świnka "Do siego roku").

basia_2804 lubi to.
  3. ramona45

ramona45 Książę forum

Jest do wielokrotnego zbierania :)

basia_2804 lubi to.
  4. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Dziękuję Sylwiunia i ramona45. Uchowały mi się takie trzy, dlaczego aż trzy? Bez ulepszeń, bo to chyba te przynoszące szczęście - nazw po polsku niestety brak. Zachowam na pamiątke, albo opchnę na G&T

5. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie opychaj niech Ci szczęścią w Nowym roku :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

basia_2804, spróbuj proszę wyczyścić ciasteczka cookies i flashowe, ewentualnie przeprowadź reinstalację wtyczki AFP, być może po tych czynnościach nazwa będzie wyświetlała się poprawnie. Jeśli nie, to napisz proszę w tej sprawie do PT.

A skoro już wiadomo jaki item ukrył się pod tą nazwą i więcej pytań w temacie nie masz, to tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.