Co się stało z forum??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 4 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

U mnie na forum jesst jakiś błąd. Nie wdiać wszystkiego np. przy szarych ikonkach nie ma nazwy działu, i na górze większośc rzeczy jest niewidoczna. Przepraszam że tutaj ale "nowe forum pytania techniczne" miało szarą ikonkę i nie mam jak wejść.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szara ikona jest widoczna przy tych działach czy tematach, jeśli zaznaczyłeś je jako przeczytane i nie pojawiły się jeszcze nowe posty, ale zamieszczać posty możesz bez problemu. Spróbuj proszę w wątku do ćwiczeń i daj znać.

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Nie chodzi o to, wiele napisów znikneło z forum w tym przy tytułach i przy nazwach działów, przy zielonym na górze, w stopniu użytkownika,moderatora. gdybym umiał zrobić zdjęcie bym pokazał[​IMG] chyba się nie udało

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
  4. SMOD_Atena

Ja widzę wszystkie tytuły działów, nazwy użytkowników, itd...Spróbuj proszę wylogować się z forum, wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki,ciasteczka cookies i zaloguj się ponownie na forum.

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Już jest dobrze

6. SMOD_Atena

Bardzo mnie to cieszy i skoro już jest dobrze, to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.