Co się dzieje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gwiastka5, 30 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gwiastka5

gwiastka5 Forumowy żółtodziób

Witam mam pytań kilka.
    1 dla czego pali się przy moim herbie czerwony wskaźnik?
    2 dlaczego znikli moi sąsiedzi
    3 dlaczego jak ktoś chce mnie zaprosić to piszecie że nie jestem aktywna
    4 nie mogę odesłać nikomu prezentu choć wczoraj wszystko było w porządku

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na początek zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. tomek010801

tomek010801 Forumowy żółtodziób

mam pytanie. zrobiłem 2 bezy czerwone i żadnej z nich nie mam. co się dzieje ?

4. SMOD_Atena

tomek010801, sprawdź czy to aby na pewno były czerwone bezy, może przez pomyłkę zrobiłeś pomarańczowe ?

Jeśli jednak jesteś pewien, że zrobiłeś w młynie bezy czerwone i ich nie ma to zastosuj się proszę do wskazówek z poprzedniego, mojego posta.

Czy Autorka tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

5. SMOD_Atena

Autorka kolejnych pytań nie zgłaszała więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.