co się dzieje z grą?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 6 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

kombajn nie kasuje wszystkich pól, tylko niektóre, buduje pola innych rozmiarów niż podaje, że buduje, buduje pola o wymiarze trzech kratek, buduje pola na połowie zagród. Gra nie wchodzi b. dlugo, zatrzymuje się na 55%, potem mnie wyrzuca, ponieważ: już jestem zalogowana na tym koncie. po zasiewie jedno pole z sn i wodą ma czas wzrostu 2.33, a drugie z tym samym plus obornik 2.50h?????????????????? co się dzieje. proszę, żadnych info o ciasteczkach.

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2017
  2. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

taczenka - to jest szara rzeczywistość, ja też nie mogłam się długo zalogoawć, a jak już się to udało to okazało się że nie mam rośliny eventowej.

taczanka555 lubi to.
  3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

hessus, jak usłyszę o przegladarce i ciastkach to nie robię eventu bo mam dość

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takich sytuacjach zapraszam do zastosowania się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

prosiłam: żadnych info o ciasteczkach, wczoraj czysciłam wszystko. własnie zniknęły mi kolejne wszystkie pola z rośliną eventową, Jak widać, problem nie dotyczy tylko mnie, o zatrzymywaniu gry czytałam parę dni temu, czy ktoś coś robi w tym względzie, czy tylko działa na zasadzie; kopiuj wklej (linki ). jest to rzeczowe, nie retoryczne pytanie. zniszczono mi owoce mojej pracy, domagam się odpowiedzi

6. SMOD_Atena

taczanka555 jak wyżej napisałam, zapraszam ze zgłoszeniem do PT, z pozycji forum nie sprawdzimy co dzieje się na Twojej farmie i w czym tkwi problem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

jak wyzej napisałam nie o to pytam, ale nie doczekam się, jak sądzę odpowiedzi, trdn.

8. SMOD_Atena

taczanka555 zadałaś pytanie tak jak i w tytule otworzonego przez Ciebie wątku:

Odpowiedziałam, że z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia co dzieje się na Twojej farmie, dlatego też zapraszam ze zgłoszeniem problemów do PT.
    Zgłoszenia Graczy są weryfikowane i w razie potrzeby przekazywane są do działu technicznego gry.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

9. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie, dzięki. bez czyszczenia i innych działań wszystko wróciło do normy na razie, poza zniknięciem pól, więc na razie to wszystko

10. SMOD_Atena

Skoro to wszystko to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.