co się dzieje z farmą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rielle78, 13 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rielle78

Rielle78 Naśladowca mistrzów

Witam mam pytanie co się dzieje z farmą od wczoraj są problemy z wczytanie się gry a przechodzenie z pola na pole to koszmar muszę odświeżać stronę kilka razy by coś zrobić .Nie da się grać.>:(

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Rielle78, nie mamy innych zgłoszeń o problemach w grze. Z moich obserwacji wynika,że gra czasem chodzi trochę "ciężej", choć dziś akurat jest OK.

Sprawdź czy problem występuje na innych przeglądarkach (Chrome, Opera, Mozilla), ewentualnie zastosuj się do wskazówek z tego poradnika >Gdy gra nie działa<

Warto wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Rielle78

zepsuł mi się kabel od neta i jestem na wifi czy jest jakiś sposób by gra dobrze chodziła ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rielle78 ja cały czas gram korzystając z połączenia bezprzewodowego i nie mam żadnych problemów w grze. Sprawdź proszę swoje ustawienia, konfigurację routera, karty sieciowej i połączenia internetowego. Jeśli wszystko jest w porządku a gra jest spowolniona to być może sygnał jest za słaby lub niestabilny (być może router jest za daleko od komputera ) i dlatego niewłaściwie jest odbierany a to z kolei powoduje spowolnienie gry lub całkowity brak dostępu.
    W instrukcji obsługi modemu lub routera powinny znajdować się wszystkie informacje jak ma być skonfigurowany sprzęt i w jaki sposób nawiązać połączenie bezprzewodowe.
    Jeśli nie poradzisz sobie samodzielnie to najlepiej będzie jak skontaktujesz się ze swoim dostawcą internetu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Rielle78

nie ale to wiele wyjaśnia bo ruter jest gdzie indziej niż mój laptop brat już naprawił też miał problem z farmą:)

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Skoro udało się ogarnąć problemy sprzętowe i nie ma już pytań - temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.