Co się dzieje z ceną?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika IPMAN, 3 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

Witam od dłuższego czasu mam problem ze sprzedażą winogron na targu.O tym problemie pisałam już wcześniej,że cena jest bardzo znacznie obniżona za jednostkę np:zamiast 45 jest 4,5.Sprawdziłam mam odblokowane w Drzewie Mądrości runę super ceny,także inne owoce i warzywa jak i zwierzęta są ok.Jedyny problem stanowi ta cena winogron?To nic nie ma do podaży i popytu na targu.Trwa to już od dłuższego czasu i nie wiem jak sobie z tym poradzić,bo przecież nie będę sprzedawała winogron za bezcen (cena max za jednostkę 8 ).Czy ten błąd na targu z ceną winogron można naprawić?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jest to dział pytań o forum, dlatego na przyszłość wybierz inny dział pomocy. Precyzuj też problem w temacie, ten zmienię. Z problemem tym najlepiej zwrócić się do pomocy technicznej, bo na forum nie mamy możliwości sprawdzenia.

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2017
  3. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

Dzięki za odpowiedź.Dobrze czyli do pomocy technicznej będziemy pisać w takim razie.Zobaczymy co z tego wyniknie.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro napiszesz zgłoszenie do PT to tutaj temat zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.