co się dzieje, gdy konto jest zablokowane?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szynszyla1990, 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szynszyla1990

szynszyla1990 Forumowy żółtodziób

Chodzi mi konkretnie o to, że moja koleżanka dostała (moim zdaniem bezzasadnego, ale jednak) bana na 3 dni. Martwi się, co się stanie z jej roślinkami, czy się nie zachwaszczą itp i co ogólnie dzieje się z jej kontem. Miała kilka ofert ustawionych na g&t. Pisała do pomocy technicznej, ale tam nie udzielili jej odpowiedzi, więc poprosiła mnie o napisanie tego posta. Szczerze to po obgadaniu z nią tej sprawy sama jestem ciekawa i myślę, że niektórzy użytkownicy też

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wyrosną chwasty ;)

3. szynszyla1990

chrumcia91 a co z resztą? np z ofertami?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

GT juz sie skonczylo wiec oferty ktore nie zostały wymienione beda zwrocone, a te ktore zostaly wymienione to beda wymienione ;)
    niech sie kolezanka nie martwi.... wszystko bedzie ok, poza tym ze chwasty wyrosną jej na polach

5. szynszyla1990

bo się martwi że będzie musiała wydać trochę kasy, bo ona jest chyba na 85 poziomie a posadziła kilka tych najwyższych roślinek z dopalaczami. Tyle dobrze, że zwierzęta nie zdychają ani drzewa nie zarastają chwastem

a tak nawiasem dostała bana za to, że napisała w rozmowach nt g&t czego szuka. wszyscy pisali a tyl;ko ona dostała bana. nie pojmuję tego

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szynszyla1990, na forum na temat kar się nie dyskutuje, opinie zachowaj dla siebie, upominam słownie tym razem.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

szynszyla1990 na forum nie omawiamy żadnych nałożonych kar ani tych z forum, ani tych w grze. Ze wszystkimi pytaniami dotyczącymi blokady konta zapraszam Twoją koleżankę do Pomocy Technicznej, jeśli już napisała a uważa, że nie uzyskała wszystkich informacji to niech kontynuuje korespondencję.

chrumcia91, dziękuję za chęć pomocy, jednak jak wiesz dział ten do dyskusji nie służy, Twój post usuwam i temat ten zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.