co jest?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 20 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Produkuję normalne pałeczki
    i nie mam ich ,tz. nie mogę strzelać bo ich nie ma

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A czy produkcja w młynie się zakończyła ? Z piłeczkami jest tak samo jak z produkcją pasz. Zostają one udostępnione do wykorzystania dopiero w momencie kiedy produkcja zostanie zakończona.

3. SMOD_Atena

wladyslawa1941 Twój post usunęłam. Bardzo proszę zapoznaj się z Regułami gry : >>>klik<<<, a w szczególności z poniższym punktem :

"6.2. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont

Użytkownik nie jest upoważniony do wykorzystywania swojego konta w celach komercyjnych, dokonywania jego sprzedaży lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie kont w grze, które należą do osób trzecich (niezależnie od tego, czy nastąpiło to poprzez zakup, użyczenie lub podarowanie).

Bigpoint nie odpowiada za szkody powstałe wskutek korzystania z jednego konta poprzez inną osobę/inne osoby. Każdy gracz jest odpowiedzialny za swoje konto i w razie przekazania innym osobom swoich danych dostępu musi on liczyć się z konsekwencjami wynikłymi z takiego działania."

4. maria5510

Modko
    tak zakończona i miałam sporo ukręcone tych pałeczek
    i nie mogę wykorzystać, bo ich nie mam

5. SMOD_Atena

Klikasz na planszę eventową przed spółdzielnią w mieście, otwiera się okno eventowe :

I nie masz do wyboru żadnego worka z piłeczkami, tak jak na obrazku masz 0 ?

6. maria5510

mam 7 szt tego zwykłęgo
    a poprzednio miałam 11 szt i nie mam bo dziś doprodukowałam 7 szt

7. SMOD_Atena

Przed chwilą napisałaś, że nie masz w ogóle. Być może wcześniej wyprodukowane już zużyłaś strzelając do postaci. Z pozycji forum jednak tego nie sprawdzimy, w związku z czym zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. maria5510

tak to było , że nie miałam wogóle ale dziś produkowałam i mam 7 szt
    dziś chciałam wykorzystać i nie było nic więc dalej produkowałam , lekkie nieporozumienie może ,żle napisałam ?

9. SMOD_Atena

Niestety nadal czegoś nie rozumiem :( To masz te 7 wyprodukowanych worków z piłeczkami czy nie masz, czy się jeszcze produkują ? A może masz 7 ale klikając na worek z piłeczkami nic się nie dzieje ?

Peonia lubi to.
  10. maria5510

Kurczę ,
    miałam wyprodukowanych 11szt i dziś chciałam strzelac i nie mam ich wogóle
    potem zaczęłam znów produkować i w sumie nowych pałeczek mam 7 szt a tamtych nie mam
    Dobra ,Modko , gdybym wykorzystała to gdzie mogę sprawdzić że coś wykorzystałam ? ale na 100 % nie stzrelałam

11. SMOD_Atena

Jeśli już wykorzystałaś wyprodukowane piłeczki to przy celnym strzelaniu w postaci powinnaś mieć odpowiednią ilość talarów lub jakieś wykupione w sklepie Kima nagrody. Chyba że strzelałaś w postaci, za które nie ma talarów czyli konkretnie w te :

[​IMG] Tutaj tracisz piłeczki i nie dostajesz talarów.

Ale żeby to wszystko sprawdzić i dowiedzieć się ile wyprodukowałaś piłeczek, czy strzelałaś i jak celnie to tak jak napisałam wyżej - zapraszam do PT, z pozycji forum do niczego nie dojdziemy, ponieważ tutaj nie mam odpowiednich narzędzi.

12. maria5510

Serdecznie Ci dziękuję , jednak do PT trzeba napisać ,masz rację
    O tym co mi przedstawiasz to nic takiego nie robiłam
    Pozdrawiam
    i temat zamykamy na dziś

13. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Powodzenia w grze. A wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.