co dalej w świątyni małp?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czoper59, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czoper59

czoper59 Forumowy żółtodziób

Witam, otworzyłem wszystkie komnaty w świątyni, odblokowałem wszystkie posągi i co dalej? mam banany ale już więcej nie mam nic do otwarcia, w pomocy pisze coś o liczbie na dole ekranu która im większa tym więcej komnat będzie otwarta. nie mam widocznej żadnej liczby, albo nie wiem gdzie jej szukać. proszę o wyjaśnienie co dalej? pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Nie wiem o jakiej liczbie na dole ekranu napisałeś. Jeśli już masz otwarte wszystkie komnaty, to pozostaje teraz hodować dostępne rośliny, drzewa i zwierzęta, i czekać cierpliwie aż twórcy gry wprowadzą coś nowego. W tym Ogłoszeniu : >>>klik<<< jest mowa o planach związanych z Bahamaramą :
    " Zdajemy sobie tym niemniej sprawę z tego, że złote banany stanowią ważny element gry i planujemy w następnych miesiącach udostępnienie zupełnie nowej treści związanej z Bahamaramą. "

Na chwilę obecną nie mamy żadnych nowych informacji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. czoper59

czoper59 Forumowy żółtodziób

nie pytań nie mam, dzięki za odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro już nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.