cmj + pienkie pie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 9 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy cos sie zmienilo w bonusach?
    Jesli nie to dlacego laczny czas cmj+ pienkie pie wynosi 19:40?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Nie mam żadnych informacji na temat zmian działania bonusów. Wszystko zależy kiedy została użyta babeczka pinkie-pie. Dolicza ona nam 30% więcej czasu, jednak oznacza to, że dolicza czas to pozostałego czasu trwania bonusu. Tak więc jeśli np. zostało nam że CMJ będzie działał jeszcze przez 2 godziny, to 30% będzie liczony do 2 godzin a nie startowych18.

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

uruchomilem w kolejnosci cmj potem babeczke.
    te zdzwiniem stwierdzilem czas (w chwili po uruchomieniu) =19h40"
    co robic????

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Możliwe, że jest to problem z wyświetlaniem, temu aby wykluczyć tą możliwość zapraszam Cię do tematu: Pamięć podręczna i ciasteczka
    Jeżeli przeczyszczenie ciastek nie pomoże, to pozostaje kontakt z pomocą techniczną gdyż z pozycji forum nie jesteśmy wstanie tego sprawdzić.

Daj proszę znać czy ciasteczka pomogły.

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

pamiec podreczna czyszcona systematycznie, prze(za)logowanie nic nie daje
    pisac do PT?

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Niestety w takim przypadku pozostaje już kontakt z pomocą techniczną, gdyż z pozycji forum nie jestem wstanie zweryfikować problemu.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie, dziekuje

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje że uda się wszystko wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.