Cmentarny event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 21 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam prozbe czy moze ktos podac co skraca czas wzrostu rosliny eventowej
    dzemik itp nie mam na mysli super nawoz itp

produkty

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma żadnych produktów, które skracałaby czas wzrostu roślin specjalnych/eventowych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

A to szkoda bo myslalam ze moznas ktos mi podal tylko czegos takiego niemam Poncz owoc 3% , Wielkanoc 2015 . 5%
    Jajeczny ekspert 10 % i Letnie wedkarstwo szalenstwas II C tez 10 % i tak niemam

4. konczar

konczar Forumowy żółtodziób

Mam pytanie gdzie można było zdobyć dąb korkowy.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

konczar, dąb korkowy to specjalne drzewo z obszaru Farmy i obecnie można je zdobyć tylko podczas minieventu Gift&Trade. Podczas tego minieventu można prosić innych Graczy o przesyłanie różnych przedmiotów (w tym drzew).
    Na przyszłość jeśli chcesz zadać inne pytanie od omawianego w temacie to otwórz proszę własny wątek.

Wymieniony produkt przyspiesza wzrost zagród, podobnie rzędy chmur a "przyspieszacza" roślin eventowych nie ma.

I skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.