CM_Cyganus

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika CM_Cyganus, 21 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. CM_Cyganus

CM_Cyganus Aktywny autor

Dziękuję za herbatkę :) A słodkie dla gości przeznaczam ;)
    Miłego dnia Wam życzę

draculik34 lubi to.
  2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego dnia ;)

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Martusia, tematykę blokad dostępu do czatu/forum poruszamy w pomocy technicznej, nie tu. Post usuwam, życzę miłego wieczoru :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Martusia Twój post usunęłam. Kwestię swojej blokady możesz wyjaśnić w Pomocy Technicznej, o czym poinformowała Cię TL_Mouse.
    Proszę również o zapoznanie się z Regulaminem Forum, a w szczególności z tymi punktami:

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Martusia post usuwam zgodnie z punktem regulaminu nadkładam punkty karne
    2.2. Język forum

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Kara
    Brak kultury: 11 - 51 pkt

2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Kara:
    11 - 51 pkt

7. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego popołudnia :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bezsilnynagłupotę oraz Crime posty usuwam i nakładam karę za złamanie poniższego punktu regulaminu forum :

2.21. Multikonta na forum

Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

Bardzo proszę o zapoznanie się i przestrzeganie Regulaminu forum.

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2015
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

cześć, Krzyś :)

10. SMOD_Atena

O jakie pyszności mniaaaam,korzystam póki jeszcze łasuchów nie ma :pPóźno trochę,ale co tam jeden taki malutki kawałeczek chyba mi nie zaszkodzi [​IMG]

Miłej nocy gospodarzowi i gościom życzę :)

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Uuuu jakie tu pyszności :inlove::inlove::inlove:

Ja przyniosłam miśki :p i również biorę kawałek ciacha... jeszcze nie wiem który xD

12. SMOD_Atena

Monia te misiaczki takie apetyczne,ale żeby się nie zakleić to trochę wody przyniosłam jeszcze ;)

No i zmykam już,miłych snów Krzysiowi i odwiedzającym :)