cjm + babeczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika goska2903, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. goska2903

goska2903 Czeladnik forum

Witam,
    Może głupie pytanie ale zapytam.
    Zawsze zjadałam tylko CJM i po poprawieniu babeczką pinki pie dawało ok 24 godzin działania.
    Dziś zjadłam na raz 2 CJM a czas działanie wyświetliło mi na 36 godzin. Czy w takim razie przy zjedzeniu 2 CJM na raz babeczka na nie nie działa?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Babeczka działa na każdą ilość "zjedzonego" chutneya czy innego "dopalacza"(ale nie więcej niż 200 h-czas ten odnosi się do samego bonusu uzyskanego babeczką, nie zaś podstawowego produktu z rzemiosła).,pod warunkiem jednak że najpierw użyjemy dowolną ilość "dopalacza" a dopiero później użyjemy babeczkę.Jeśli do już użytego wcześniej 1 CMJ przedłużonego babeczką dodamy kolejne 2,to te 2 nie zostaną przedłużone.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 16 kwietnia 2015
  3. .-Danusia-.

.-Danusia-. Czeladnik forum

Witam! nie wyświetla się czas na farmie dlaczego?

4. SMOD_Atena

.-Danusia-.,wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry.Jeśli to niczego nie zmieni,zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika: >>>KLIK<<<
    A na przyszłość,jeśli masz inne pytanie czy problem od Autora tematu,to otwórz proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.

5. goska2903

goska2903 Czeladnik forum

ja dziękuję za odpowiedź. oczywiście najpierw CJM a później babeczka byłą zjedzona. Widocznie jakiś błąd u mnie się wkradł. jeszcze raz dziękuję i można zamknąć

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań,to miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.