ciuciubabka wypadajek

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by zoafi, Feb 24, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

wczoraj godzinami czekałam aż wypadnie mi jakieś szkiełko żeby móc choć jedną szklarnię zbudować. Dziś, z tych samych zagród, drzew i pól przyszło mi czekać godzinami na jakiś garnek kleju do budowy szklarni. O co tu chodzi? Są dni parzyste i nieparzyste? W poradniku, do którego tak chętnie odsyłacie powinna być taka rzecz uwzględniona. No, chyba że właśnie o to chodzi aby nikt nic do końca nie wiedział.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi w poradniku na temat wypadających ze zbiorów przedmiotów napisane jest:

Szczegóły wykorzystania dostępnych możliwości znajdziesz w poradniku:
    Zapraszam również do wątku dyskusyjnego, w którym Gracze dzielą się swoją strategią na wypadające przedmioty: Tajemnice ziół.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Może warto przypomnieć podstawową informacje,że garnki lecą z roślin i zagród,a odłamki z zagród i drzew.To bardzo ułatwia ich zdobywanie.

4. SMOD_Atena

foczunia84 dziękuję za pomoc. Myślę, że skoro Autorka napisała:

to wie, co z czego wypada, pozostaje kwestia wystawienia odpowiednich zagród czy drzew, czy też siania roślin o jak najdłuższym czasie wzrostu w zależności od zapotrzebowania na rodzaj wypadających przedmiotów.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

miwi45 and Anhedrea like this.
  5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dziękuję za wyczerpujące podpowiedzi. Sprawdziłam jednak, że zbiór cebuli, która długi czas dojrzewa nie wpływa na ilość wypadajek. Zatem nie polecam. Należy eksperymentować z inną rośliną. Okienko można zamknąć. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Tak najlepiej właśnie metodą prób i błędów sprawdzać na swojej farmie, bo z losowością tak już bywa, że raz wypadnie np. z tej samej rośliny więcej przedmiotów a innym razem mniej.

A skoro można zamknąć to zamykam i również pozdrawiam.

Thread Status:
Not open for further replies.