Opinie Cirque du Farmerama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie pnącze już jest, girlandy w nadmiarze a wioseł brakuje tylko 19. Jutro koniec bo na noc posiane długo rosnące. Wytrwałości życzę i wysypu wypadajek :D.

niebo016, anna0089 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam wieczorowo
    Nie jestem panem farmerem tylko zwykłym graczem. Daleko mi do pana :)
    Tak, lubię siać i robię wszystkie eventy i nie patrzę czy są opłacalne czy nie. Po prostu lubię eventy. Właśnie pomarańczowy fiołek pomógł mi zakończyć obawa eventy choć myślałem że dopiero jutro je skończę.

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

To mamy podobnie. Jak znudzą mi się eventy, to po prostu zrezygnuję z gry.:) Ten fiołek, a raczej jego ilości do misji trochę jednak mnie zastanowiły . :oops: Taki ogrom na trzech polach.. Nawet z rajską girlandą i z zośką, to mnóstwo czasu musiało zająć. Szapo ba xD

Ja dopiero jutro zakończę eventy, jak mi nie wypadnie coś nieprzewidzianego ..

Na razie stoję w łopocie, czy na kotwicy.. xD

oj pomyliłam coś . Sorry .

To poniżej miało być oczywiście.

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2018
  4. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja już też powolutku zmierzam do końca
    po rannym zbiorze na pewno uda się skończyć. Miłej niedzieli wszystkim życzę

5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie też już niewiele brakuje do skończenia całości:

tym bardziej, że jest BB i wystarczy wrzucić zwierzaki do oaz i zużyć zaledwie 104 SP:)
    z posiadanego zapasu [​IMG]
    Ćwiczę cierpliwość - czy wytrzymam do 24-ej, :):D bo rano wypadną z pól.

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratulacje dla tych, co skończyli i mają pnącza i tych, co kończą lada chwila :)
    Mnie brakuje jeszcze 400 girland do skończenia 2 okrążenia i zdobycia cyrkowego pnącza.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja uparłem się chwilowo na królika śnieżnego a SP zostało mi zaledwie 400-500xD

Juuuuuupiiiii!!!!! Dostałem królika śnieżnego ze zwykłych:D !!!!

8. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

Pnącze już się na chmurce usadowiło :)

a nawet do połowy podgoniłam 3 okrążenie ale już bez napinki :)
    spokojnej nocy życzę :)

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie pnącze będzie za 8 girland:p A trzecie okrążenie mnie nie rajcuje, szkoda mi SP i zwierza.

Chcę, aby wróciły takie eventy jak te z tymi kolorowymi ślimakami:p:D

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2018
  10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No to zaparkowałam na mecie. Nie złamałam się. Nie zapakowałam drugi raz oazy xD Choć kusiło xD

A to moje zdobycze. Teraz będą do pary, a nawet do trio xD

I dość samochwalstwa, ale cieszę się że wreszcie uzbierałam nieszczęsne girlandy ( kiepsko leciały):p
    Ukłony i życzenia powodzenia w evencie. :)

11. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Pnącze odpalone w środę i miałam zakończyć na tych dwóch okrążeniach...i do dzisiaj tej decyzji się trzymałam :music:ale tyle się nazbierało tych girland,na całe trzecie okrążenie, że dziś upchałam je i zwierzaki ze stodoły i tak skończyłam całość:p trzymam kciuki za wszystkich walczących farmerów:D Miłej niedzieli kochani, zmykam na kawę i ciacho do realnego ogrodu:)

12. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

chyba niepotrzebnie spanikowałam i 26 oaz załadowałam...cóż...jakoś przeżyję te 52 sp:cry:;)
    do końca brak 476 girland, tyle to przez 2 dni wyleci:)
    miłego dnia:)

13. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich farmerów to zrobiłem już w środę wszystkie trzy rundy 8) a girlandy w nadmiarze do tej pory 1286 szt.Za to wioseł brak 811 :oops:badyl już tylko 130 szt może się uda. Miłego i słonecznego dnia życzę takiego jak ja mam z oknem.

14. jajo25

jajo25 Czeladnik forum

tak jak tu pisaliście event sam się zrobił :) pnącze zawisło już pierwszego dnia,a dziś ukończyłam ostatnie okrążenie 5600 girland mi zostało, szkoda, że nie można się nimi podzielić :)

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

zostało mi ostatnie zadanie w nagrodę ośmiornice. Nie mam tylu kolorowańców aby oddać 700 tyś a 1 ośmiornicę mam. I co zrobić???:p:p:p

16. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

To zależy od tego ile masz fok w stodole 8) 157 sztuk wrzucasz i jesteś na mecie xD

17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

fok i żyraf mam mało, więc nie mam czym manewrować. Ośmiornice 1-ne mam, więc chyba spasuję:)

anna0089, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Event skończony! Girland około 2000 bo wypadały jak poparzone... Co za tym idzie większy problem miałam z rozmnażaniem bo zwierza brakowało, aczkolwiek kilkakrotnie z podstawowej czwórki był przeskok o 3 a nawet 4 poziomy.

Życzę powodzenia tym, który jeszcze walczą.

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  19. iPatryk

iPatryk Zaawansowany

uff …. Koniec :inlove:
    trochę meczarni było ze zwierzakami ale ogolnie dość spokojnie

anna0089, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

Nie wiem czy jest sens robienia 3 ostatnich zadań- mało mam zwierza, mało girland i nie chce za dużo szastać farmerskim groszem no i szkoda wydawać w nadmiarze SP
    :oops::oops::oops::oops:

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.