Opinie Cirque du Farmerama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Temperatura jest ciut wyższa bo maszyny się grzeją od siania :) BP dba o nas i nawet odpowiednie nazwy nam nadaje [​IMG] xD Gratuluję nowych drzewek.

Dzień kończę optymistycznym wynikiem w cyrku

i na wodzie

Na noc posiany nostrzyk bo sporo go potrzeba do misji żeby zdobyć latającego smoka ;)

Pozdrawiam

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ostatnia prosta z girlandami, bo na zadanie za 700 tys. foki już dawno czekają ;)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Cirque du Farmerama, cyrk z Farmeramy zrobiony.;)xD

A girlandy lecą .....

4. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

ojej nie wiem jak wy to robicie ale Wam szczerze gratuluje !!
    ja juz na 2 polach posadziłam cebulę bo mi wypadajek brakuje :(

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A z czego lecą ;)

Brawa dla farmerów cyrkowców [​IMG]

6. panoramaogrodnicza

W czasie środowego BB załadowałam całą oazę pandami, 132 hodowle, 264 SP i 660 girland, reszta z trawki, koali i eukaliptusów.:D

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2018
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję Elu :) pięknie Ci poszło.

Pnącze już mam ale do skończenia całości brakuje mi jeszcze sporo girland. Poczekam na nie, mam nadzieje, że wylecą, a jak nie to wspomogę się SN lub SP. Próbowałam klonować i miksować ale wyniki marne.

8. duringd

duringd Zaawansowany

Koniec. Jeszcze dwa siewy terror-badyla z drugiego eventu i hamaczek. Na tydzień. Albo na miesiąc. :p
    Edit. Chyba nie hamaczek. Trzeba odrobić 16 mln SG wydane na zwierza i obornik. :(

9. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

a podpytam tak z ciekawości: dlaczego akurat koale i eukaliptus?

10. panoramaogrodnicza

Dzięki. :D
    U mnie klonowanie też nie najlepiej wychodzi, na te 132 hodowle zwykłych pand miałam 5 niemowlaków i 2 sushi, a za miksowanie to w ogóle się nie zabieram, ale mimo to lubię oazy.:D
    A girlandy wypadną na pewno, do końca jeszcze dużo czasu zostało.
    A bo sprawdzam, czy można zrobić ten ewent, nie mając w ogóle zwierzaków w stodole, hodując koale, a eukaliptus na paszę dla nich.:)

11. duringd

duringd Zaawansowany

Pochwalę się. Coś takiego mi się w stodole pojawiło. Dziś klonowałem na smartfonie i kombajnem zbierałem nie przeglądając wyników. Na 100% ze zwykłych. Bo tylko takie strusie wrzucałem.
    Mój pierwszy duży przeskok. Może jednak przestanę być antyfanem oazy? :)

12. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

W trzeciej turze cztery zadania wykonane. Klonowanie gorzej niż źle ale kupiłam największy pakiet SP więc wiadomo, że teraz coś wpadnie ;)
    Edycja: Skończone wszystko :) Zarobione 50 milionów sianogroszy :D

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2018
  13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Wszyscy mają pnącze, mam i Ja:D:D

14. Noelland

Noelland Okazjonalny autor

przyszłam się pochwalić, bo w końcu po wielu marnych próbach coś fajnego się pojawiło :p
    P.S. nie mam pojęcia jak zrobić to ładniej i żeby było bardziej widoczne, bo ja i informatyka to dwa różne światy :oops:xD

15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pnącze zdobyte,więcej okrążeń nie robie szkoda zwierza :)

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Polecam poradnik Umieszczanie grafik.
    Poćwiczyć możesz tutaj: Tutaj

Event przeszedł do historii w piątek.

-mala159- i niebo016 lubią to.
  17. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Gratuluję cierpliwości. Przekopałam FAQ. Poczytałam info o smokach, o misjach dla farmerów będących w czołówce. Dzięcioł jest w misji "Ogrodnik z zamiłowania" w II zadaniu. Ilości upraw powalają. :cry:

No i udomowiony smok. Misja " Niezapominajka" ...III zadanie, kampania diamentowa. o_O Podliczyłam na szybko ile - robiąc minimalistycznie, tzn. I/ srebrne, II srebrne no i III całe, zielska potrzeba:cry::p:oops:...Panie Farmerze. No czapki z głów..xD żeby wysiać 115 200 sztuk pomarańczowego fiołka... , to naprawdę trzeba kochać sianie :cry:xD A o fiołku skromnie nie wspominasz :)

Oj nie będę się śpieszyć z pokonywaniem poziomów.-.- Gram dalej po swojemu. Robię eventy, bo bawią mnie...jeszcze.xD I koniec kropka. Z misji ze spółdzielni wyciągam, to co jest mi akurat potrzebne, reszta zostaje rozgrzebana.. ( ale wstyd):pxD

Nim zarobię ścierką za offtopowanie zamelduję o, pożal się Boże, postępach w cyrku. Jest tak ...

Lepiej nie chciało być i już.:oops: Pewnie jakoś dobrnę - rzutem na taśmę. Jak to ja . Ukłony xD

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie też zaraz będzie pnącze, też więcej nie robię.

Renia1920 i Majeczka13 lubią to.
  19. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Ostatnia runda, 7 zadań. 1 zwierza o wartości 720 000 zostawiam na ostatnie zadanie. :)

krasnoludek10 i Majeczka13 lubią to.
  20. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Jeszcze 34 girlandy do ukończenia całego eventu. Z klonowań kicha czyli nic co może zaskoczyć. Ogólnie fajnie bo przy moim braku czasu sama przyjemność że mogę coś zrobić od początku do końca.

krasnoludek10 i Majeczka13 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.