ciasto przyjaźni w młynie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika evitka40, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

Ustawiłam wyrób ciasta przyjaźni w młynie na Bahamie. Niestety po zakończeniu produkcji nie było ani jednego ciasta - ustawiłam 12 sztuk. Produkty też zniknęły razem z eliksirami, których jest tak mało... nie skończę eventu :(

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

evitka40, spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry. :)
    Czy ciasto się odnalazło? :)

Edit:
    Przeniosłam temat do odpowiedniego działu. :)

agunia3030, Twój post usunęłam, jeżeli masz inne pytanie niż Autorka tematu utwórz swój własny wątek. Z tego co pamiętam z poprzednich G&T rzeczy wystawione w balonie zawsze wracają do inwentarza, trzeba tylko trochę poczekać.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 lipca 2015
  3. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

wylogowałam się i to nie raz. Nic z tego. Nie ma :(

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<, zwracając szczególną uwagę na zaktualizowanie wtyczki AFP oraz wyczyszczenie ciasteczek. Jeśli nie zużyłaś ciasta do zadania eventowego oraz nie znajdują się one w Twoim inwentarzu, a powyższy poradnik nie pomoże, to skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną- tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mam takiej możliwości.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz została skierowany do PT, event się zakończył w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.