ciastko dla pingwina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 23 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

mam jeszcze jedno ciastko dla pingwina i przy stanie 89 dostarczonych ciastek nie mogę dać ostatniego do 90 pomimo, że je mam ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli jeszcze nie udało się oddać pingwinkowi ciasteczka to zastosuj proszę standardowe czynności z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<. Pamiętaj proszę o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych.

Daj proszę znać czy problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Czy autor tematu poradził sobie ? Czy nadal potrzebna pomoc ?

4. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

także mam problem z oddaniem ciasteczek, wyświetla się 0 sztuk i nie mogę oddać, natomiast na farmie pingwinowi pokazuje 20szt, wyczyściłam ciasteczka ale problem nie zniknął

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

KudaBunda, ciasteczka dajesz pingwinkom na farmie, po kliknięciu w nie, następnie w zielony napis. :)

wiocha5, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

wielkie dzięki, działa :D, widocznie źle zrozumiałam poradnik, przepraszam :*

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor tematu pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadał, zatem temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.