ciasteczko Pienkie Pie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Od 12 min probuje zjesc ciasteczko, (CMJ juz dziala) ale nie mozna, pole jest szare, przelogowanie nie pomaga. I co dalej??????

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie tak samo!

3. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

chyba to celowe działanie BP umnie to samo

4. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

u mnie też, nie mogę zjeść

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja też nie mogę przedłużyć bonusów, ale żadnego celowego działania w tym nie widzę. Po prostu wystąpił chyba po raz pierwszy taki problem, który zresztą został już zgłoszony. Pozostaje cierpliwie czekać na jego usunięcie, o co bardzo proszę.

yen10 lubi to.
  6. rysio

rysio Półbóstwo forum

A mamy inne szanse, my szarzy gracze? Gramy na wlasna odpowiedzialnosc i tracimy na wlasna odpowiedzialnosc. I jka zawsze BP umyje rece, to znamy na pamiec.

Czekam na odpowiedz ze problem rozwiazany, potem mozna zamknac, dziekuje

PS. a teraz zniknely wszystkie przetwory spizarni!!!!!!!!

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2016
  7. semira25

semira25 Czeladnik forum

u mnie dokładnie to samo:cry:
    nie mogę dżemu dyńkowego przedłużyć:wuerg:
    zużyjemy przez to więcej przetworów-.-

8. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Dołączam się do pytania: czy góra już wie?

9. SMOD_Atena

Spokojnie, nic nikomu nie zniknie i skoro problem został zgłoszony do odpowiedniego działu, to zostanie naprawiony. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy cierpliwie czekać.

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Babeczki można użyć z inwentarza, tam gdzie itemy, zakładka towar konsumpcyjny.
    Powodzenia:)

11. SMOD_Atena

Agata00755, jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Faktycznie w ten sposób można doraźnie korzystać z babeczki Pinkie Pie klikając na przycisk " Użyj ".

rysio, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

12. BA_IRI

BA_IRI Guest

semira25, post usunęłam,nie wniósł nic do tematu.
    rysio, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

13. rysio

rysio Półbóstwo forum

U mnie nie dziala ani przez spizarnie ani przez piekarnie. Ikona "uzyj" w obu wypadkach jest szara. Sprawdzalem na niemieckiej stronie, tam jest ten sam temat i bardzoo wielugraczy ma identyczny (czyli podwojny) problem.

A pytanie mam: KIESDY PROBLEM BEDZIE USUNIETY????
    Same zapewnienia ze "problem zgloszony" i ze "nad nim pacujemy" nic pozytywnego nie wnosi.
    Uczen w szkole jest oceniany za efekt nauki nie za dobre checi nauczenia sie.
    Moze te sugestie nalezy przekazac programistm w centarli.

14. Agata00755

Przez spiżarnie i piekarnie nie będzie działało. Spójrz na to, co poniżej zacytowałam

15. rysio

rysio Półbóstwo forum

Przepraszam, zasugerowalem sie niemieckim forum. Tam pisano ze mozna przez dzielnice rzemieslnicza lub pasek inwentarza. Natychmiast po tym pojawila sie burza wpisow ze przez dzielnice nie idzie oraz kilka ze przez inwentarz tez nie. Sparwdzilem u siebie i faktycznie dzielnica nie dzialala i nie dziala. Przez inwentarz wyglada na to ze dziala ale po stracie 3,5 godz nie bede inwestowal juz babeczki. Dlatego czy to u mnie faktycznie funkcjonuje moge sprawdzic dopiero jutro ok poludnia.

16. Agata00755

W OO Niemieckim jest wyraźnie mowa o dekoracjach i towarze konsumpcyjnym

- Pinkie Pie Pie, Pinkes Gelee und die Spinatpastete lassen sich zur Zeit nicht über die Vorratskammer verspeisen. Wenn Ihr in Euer Inventar geht, auf die Dekovase klickt und dann unter Verbrauchsgut schaut, findet Ihr diese dort und könnt sie von da aus auch verspeisen.
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/aktuelle-probleme.41927/#post-1701940

W skrócie Babeczki Pinkie Pie, różowej galaretki i pasztecików ze szpinakiem bodajże nie można z poziomu spiżarni użyć. Jeżeli pójdzie się do dekoracji, a następnie towaru konsumpcyjnego będzie można ich użyć

17. radanku

radanku Aktywny autor

:) u mnie przycisk w spiżarni już aktywny xD

18. rysio

rysio Półbóstwo forum

Tak sie sklada ze mieszkam w DE, co widac w braku polskich znakow.
    A sam pisalem ze przez inwentarz (tzn skrzynie w lewej strony) prawdopodobnie mozna, ale juz nie sprawdze bo mi szkoda. Dopiero jutro po 12-stej

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2016
  19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć
    Podłączę się pod ten wątek gdyż ani w spiżarni ani w dzielnicy rzemieślniczej nie mogę przedłużyć bonus Pinkie Pie.
    Co jest grane? Dopalacze włączone a nie można ich przedłużyć?
    zwłaszcza że cmj, jabłecznik czy upiorny bukiet nie kosztuje 2tys SG

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wejdź w itemy, towar konsumpcyjny i zjedz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.