ciasteczko ananasowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich-nigdy nie stosowałem c.ananasowego i zastanawia mnie ile owoców zbiorę z małego pola które daję dwa owoce ,to po zastosowaniu c.a. -dostanę 2,5 np.truskawki? bo raczej na targu tego nie sprzedam-rozumiem chutn.m.j. daje+2 czyli 4 truskawki-nie pisze z zmartwienia o utracie ćwiartki jakiejś truskawki tylko z ciekawości

2. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Ciasteczko ananasowe działa tylko na wyspę. Po jego zjedzeniu zbierzesz z każdego małego pola +1 szt roślinki i +1 owoc z drzewa

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Chyba zmyliły mnie te procenty bo np w dżemie z dyni napisane jest większe plony...bonus+1 a w ciasteczku-więcej upraw...bonus+25% -serdeczne dzięki i pozdrowionka

4. -tunga- dziękuję za pomoc:)

I skoro jasne to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.