ciasteczko 1

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 55nikita, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 55nikita

55nikita Czeladnik forum

Litości. naprawcie to wreszcie. Wczoraj po wtopie na dzień dobry wreszcie udało się otworzyć ciasteczko 1 i odebrać nagrodę. A dzisiaj znowu jest zamknięte ciasteczko 1 i można je tylko wykupić. NIe mówcie że zapomniałam czy komp zapchany , bo już się zastosowałam do poradników. Wczoraj chciałam posta napisać , ale już był. więc tylko czekałam. To już dawno przestało być zabawne.

55michalo lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia, skontaktuj się proszę z pomocą techniczną.

3. 55nikita

55nikita Czeladnik forum

Skontaktowałam się. Powiedzieli że nigdy nie było otwierane. wiem że tak najłatwiej. Ale to jest kpina z graczy. Byłam tuż po północy gotowa otworzyć, ale się nie dało. Rano sprawdziłam i się otworzyło.Wieczorem zamknięte - i w/g was i PT nigdy nie otwierałam. Gdzie jeszcze mogę napisać skargę ( gdzieś wyżej ) bo PT to najwyraźniej ma gdzieś.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

55nikita, nikt niczego nie ma gdzieś, PT udziela odpowiedzi na podstawie odczytów z konsoli systemowej a ta zapisuje wszystkie czynności wykonane na koncie Gracza. Jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią z PT to możesz napisać bezpośrednio do Centrali Bigpoint korzystając z odnośnika "Impressum" pod ramką gry. Tutaj nie mam nic więcej do dodania, w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.