ciasteczka bonusowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 55michalo, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 55michalo

55michalo Czeladnik forum

jest 1 dzień ewentu ciasteczkowego , jest minuta po północy a ciasteczko nadgryzione i napis : niestety ten dzień już minął , można kupić za 8 florenów !!!!! ?????
    Co to ma być ? Znowu będą przepychanki kto ma rację i czy ciasteczko otworzono czy ktoś zapomniał ? To już dawno przestało być śmieszne i zabawne. Zróbcie z tym porządek , żeby chociaż przed świętami się nie wkurzać. !!!

ross2, feniks1414 oraz KaBeUK lubią to.
  2. -basia1949-

-basia1949- Forumowy żółtodziób

u mnie to samo :(

ross2 lubi to.
  3. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie to samo....i znowu bałagan....-.-8)

ross2 lubi to.
  4. izulka2016

izulka2016 Okazjonalny autor

ehh spokojnie pewnie zaraz to naprawią :)

ross2 lubi to.
  5. chrisacid

chrisacid Forumowy żółtodziób

oby podczas naprawiania błędu bananów nie odpisali 8)

6. Agulka87

Agulka87 Młodszy ekspert

o widzę że nie jestem sama z ciasteczkowym problemem :) a pozwolicie że zapytam o coś jeszcze ?w tym roku nie będzie śniegu na farmie ? do tej pory był chyba od 1.12

ross2 lubi to.
  7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo Was proszę o spokój. U mnie wystąpiła taki sam problem - a czekałam specjalnie na ciasteczko od 9:00 rano. :)
    Próbuję się czegoś dowiedzieć, ale hmmm jest noc.

Anuszki, Kathea oraz kheme lubią to.
  8. Bacha57

Bacha57 Czeladnik forum

u mnie to samo ciasteczko nadgryzione ja nie mam zamiaru kupować z floreny pracownicy bigpoinu znowu nawalili jak zwykle kiedy bedzie normalnie chyba już nigdy a może pozwolili innym pracować nad tą grą a oni poszli na bezrobocie to by się pracy nauczyli........

borodino lubi to.
  9. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

U mnie też to samo :oops::( Ale nie denerwujmy się, to jakiś błąd. Musimy być cierpliwi;)

10. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Witam ... a ja myslalam ze to tylko u mnie taki cyrk ze dopiero 1 grudzien nie rozpoczasl a tu mnie informuje ze dzien juz minal i wykupic go moge tylko za 8 florenow ... co jest grane ?

11. mcywin

mcywin Okazjonalny autor

u mnie tak samo nadgryziony niewypal :mad:

12. pysia

pysia Okazjonalny autor

U mnie tak samo... Początek i już problemy... Nie fajnie:(

13. izulka2016

spokojnie juz pewnie nad tym pracuja by naprawic błąd ;)

14. berberys62

berberys62 Forumowy żółtodziób

nigdy nic nie wiadomo ,może rzeczywiście dzień już minął albo go traktor po drodze rozjechał ........miejmy nadzieję że ciasteczko wróci do normy

15. izulka2016

napewno wroci ... rano pewnie zrobią .

16. pysia

pysia Okazjonalny autor

To już mogli event puścić od rana ale bez usterek, ludzie nie czekaliby do północy:sleepy:

17. Luba

Luba Stały bywalec

stary piernik nam podrzucili i nie da rady tego ugryżć :p

18. .Ralthin

.Ralthin Czeladnik forum

Rano wszystko się wyjaśni, spokojnie. Ja też mam już ugryzione ciastko a czekałam na ten kalendarz niecierpliwie.

19. aluuskaxd

aluuskaxd Czeladnik forum

chyba kazdy ma ten sam blad a i tak nagroda nic specjalnego- bo w tabeli juz ja podali :/ pozniejsze oby byly fajniejsze:)

20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Przypominam Wam że to jest dział pomocy - a nie dział dyskusyjny.

Ponadto co już napisałam nie mam w tej chwili innych informacji. Bardzo Was proszę o cierpliwość.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.