Ciągłe odświeżanie strony...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niesia1989, 29 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesia1989

niesia1989 Forumowy żółtodziób

Od jakiegoś czasu zauważyłam, że muszę odświeżyć stronę aby móc przedostać się z jednego miejsca na drugie np. żeby przedostać się z głównej łąki do mapy muszę prawie za każdym razem odświeżać stronę. Problem powtarza się bardzo często i zaczyna irytować :/ Czy ktoś jeszcze ma taki problem ??

2. Wiesz co?? ja tez mam takie dni że muszę odświeżać stronę bo nie mogę przejść na inną łąkę ale pomaga czyszczenie ciasteczek wiem to z doświadczenia spróbuj :)

A na innej przeglądarce tez tak masz ?? ja nie próbowałam co prawda ale możesz sprawdzić :)

Jeszcze poradnik :)

Masz jakieś dodatkowe pytania ??:)

3. niesia1989

Sprawdzę na innej przeglądarce może pomoże :) Obecnie korzystam z Google Chrome. Dziękuję za pomoc :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

niesia1989, pamiętaj również o czyszczeniu ciasteczek i pamięci podręcznej, pomoże Ci w tym, podany przez MOD_Kleopatrę poradnik :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. niesia1989

Nie, nie mam więcej pytań :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.