Ciąąąągówka

Temat na forum 'Kurza grzęda' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 21 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach , czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie.

hiacynta i dantic3 lubią to.
  2. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach , czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika

3. Agnieszka6886

Agnieszka6886 Mistrz forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach , czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który

4. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść

5. -nefretete1-

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem

6. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany

7. -nefretete1-

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły

8. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju

9. -nefretete1-

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne

10. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć

11. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza

12. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarz, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę.​

13. Agnieszka6886

Agnieszka6886 Mistrz forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarz, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety​

14. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarz, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo

15. .savante.

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze

16. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze (tum, tum, tuuum) leki na ból głowy i ​

17. .savante.

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze (tum, tum, tuuum) leki na ból głowy i popija je

18. milencia_em

milencia_em Fanatyk forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze (tum, tum, tuuum) leki na ból głowy i popija je alkoholem, co powoduje, że jest kompletnie bezużytecznym lekarzem, który nie dba o siebie, a

dantic3 lubi to.
  19. Wika7022

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze (tum, tum, tuuum) leki na ból głowy i popija je alkoholem, co powoduje, że jest kompletnie bezużytecznym lekarzem, który nie dba o siebie, a o kolekcję książek, którą kolekcjonuje od 25 lat, co jest bardzo dobrym wynikiem, nawet

hiacynta lubi to.
  20. milencia_em

milencia_em Fanatyk forum

W domu jestem ja, moje psy, 100 kotów patrzących na 50 kanarków, owca tańcząca sambę z kogutem na plecach, 1 000 000 $ plastikowych, mój pies, stado bizonów w różowych ubrankach czytających Mickiewicza i grających na harfie oraz sprawdzian z rozbioru zdania z mechatroniki, tchórzofretka biegająca po pokoju i śniadanie dla rozczochranego chomika, który nie chce jeść bo bawi się z gorylem zwanym Rysiem, który jest niezadbany i ma pchły oraz wszy każdego rodzaju i to jest żałosne - to z pewnością trzeba wyleczyć więc szukam weterynarza, który zbadałby moje zwierzątko za niską cenę. Niestety, okazało się, że jest to nierealne, bo lekarz bierze (tum, tum, tuuum) leki na ból głowy i popija je alkoholem, co powoduje, że jest kompletnie bezużytecznym lekarzem, który nie dba o siebie, a o kolekcję książek, którą kolekcjonuje od 25 lat, co jest bardzo dobrym wynikiem, nawet ich nie odkurzy, a co tu mówić o