chwytak piór

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Justynka1127, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Justynka1127

Justynka1127 Forumowy żółtodziób

Witam
    jak zdobyć chwytak piór?
    tak dużo skrzynek juz wykupiłam i ani śladu

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No musisz się uzbroić w cierpliwość, na pewno za jakiś czas albo wypadną ze zbiorów, albo ze skrzynek, które możesz otrzymać również od sąsiadów, abo wygrać w zadaniach, misjach w Spółdzielni.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie chcę Ciebie martwić, ale chwytaki wypadają chyba najsłabiej (przynajmniej u mnie). Mam do nich dostęp od ich początku w grze (ze dwa lata będzie, a może i więcej ), a w stodole dopiero 12 sztuk. Mam jedną fabrykę piór, ale ją udało mi się zdobyć w G&T. Prędzej chyba trafisz papuzie drzewo w TS.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Papugowiec aktualnie nie jest do zdobycia z Tajemniczych sadzonek. TUTAJ tabelka.

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A tego to nie wiedziałem, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Tak czy inaczej trzeba cierpliwie czekać.

Mojabonanza lubi to.
  6. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Justynko napisz w odpowiednim czasie to chętnie Ci podaruję fabryczkę i nie smutaj, faktycznie chwytaki to najgorzej wypadające narzędzie i w sumie nie wiem dlaczego:).

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone,Autorka kolejnych pytań nie zadała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.