chwasty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kazik102, 30 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kazik102

kazik102 Czeladnik forum

Wszedłem na farmę i mam same chwasty , pozostało mi 68 nasion. Kto mi to zrekompensuje?
    Gdzie pisać w sprawie przywrócenia farmy do poprzedniego stanu ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na temat rekompensat nie mamy żadnych informacji, jeśli zapadnie decyzja o ich przyznaniu to taka informacja pojawi się w OO. W związku z tym zapraszam do ich śledzenia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. yakor

yakor Forumowy żółtodziób

Szkoda że przez te błędy nie z naszej winy straciliśmy cały dzień eventu, na dodatek straciłam super nawóz, nawóz zosi i roślinę specjalną...

4. kazik102

kazik102 Czeladnik forum

Tak , gdzie znajdę nasiona potrzebne do obsiania całej farmy?
    Mam wszystko zaczynać od nowa???????????
    Przecież można wrócić farmę do stanu przed awarią

5. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wyżej na temat rekompensat czy jakichkolwiek indywidualnych zadośćuczynień nie mamy żadnych informacji i na chwilę obecną niestety musisz zaczynać od nowa.
    Bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce, niemniej jednak awarie mają prawo się zdarzyć, szczególnie jeśli zależne są od partnerów BP . Zapraszam do lektury Ogólnych Warunków Handlowych - Punkt 4 : >>>klik<<<.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

6. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Atenko :) a ja nie chcę juz zakładać nowego wątku, więc tu wpiszę mimo wczorajszej nerwowej reakcji podziękowania dla osób, które przyczyniły się do naprawy błędu. Nie ważne, czy były po stronie BP czy WP. Ważne, ze odzyskałam swoje konto :D i nawet chwastów jeszcze nie było :) Wielkie dzięki :inlove::D:inlove:

gretag lubi to.
  7. SMOD_Atena

Cieszę się Gosiu, nawet bardzo, że problemy zostały usunięte.

Jeśli chodzi o rekompensatę to :

"Każdy Gracz, którego dotknęły problemy dziś otrzyma 20 sztuk super nawozu Zosi, a jego wczorajsza dynia z kalendarza "7 dni do Halloween" zostanie otwarta. "

Zapraszam do najnowszego OO w tej sprawie : >>>klik<<<.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

8. halina6868111

halina6868111 Forumowy żółtodziób

rozumiem ze otrzymam zwrot florenow ktore pochopnie juz wydalam na odbokowanie kalendarza

9. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Witam , również jak i inni gracze jestem bardzo szczęśliwa że wróciła moja farma - tyle stresu nas to kosztowało .Wszystkim którzy brali udziął w naprawie błędu wielkie dzięki :D.Teraz trzeba zabrać się za event i nadgonić stracony czas .Powodzenia i ukończenia eventu życzę.

10. SMOD_Atena

halina6868111, o zwrocie florenów nie ma żadnej informacji. Jeśli nie czekając na rozwój sytuacji zdecydowałaś odblokować dynię za floreny to była Twoja decyzja. Twój drugi post z podobną treścią usuwam jako spam.
    Tak jak napisałam wyżej odnośnie rekompensaty na chwilę obecną :

"Każdy Gracz, którego dotknęły problemy dziś otrzyma 20 sztuk super nawozu Zosi, a jego wczorajsza dynia z kalendarza "7 dni do Halloween" zostanie otwarta. "

kazik102, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

11. paulibart

paulibart Czeladnik forum

Juuuupi :) Jest moja farma :) Szkoda tylko że mam 5 roślinek startowych,ale nie pierwszy i nie ostatni event do wykonania przed nami. Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc w odzyskaniu naszych farm. Pozdrawiam

12. halina6868111

halina6868111 Forumowy żółtodziób

nie mam pytan dzieki moj blad . a mowiono mi kiedys ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu , nie sluchalam

13. ptaku1983

ptaku1983 Forumowy żółtodziób

Ja też nie umiałem się zalogować w czwartek z żadnej strony. A dzisiaj mam same chwasty na polach i do tego dzień w plecy z eventem. Pozdrawiam!

a co z upiorną wełną? Wszystkie pola miałem nią obsadzone, a teraz mogę zebrać kwiatki jak na łące (chwasty).

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2015
  14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kazik102, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

15. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.