Chwasty po niecałych 20 godzinach ?!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iron__Mouse, 18 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iron__Mouse

Iron__Mouse Forumowy żółtodziób

wczoraj wieczorem koło 21 posiałam brokuły , teraz jest 18 a ja mam chwasty , a co kaman ?! >:(

ostrzegacz lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Twój temat przenoszę do właściwego działu, ponieważ ten służy do zadawania pytań technicznych na temat forum.

A co do chwastów to zgodnie z tym co napisane jest w poradniku >>>klik<<< :

" Czasami zdarza się, że nasze pola porosną chwastami.

Dzieje się tak wtedy, gdy na czas nie zbierzemy plonów z pól. Zarówno na farmie jak i na wyspie czas na zebranie plonów to 24 godziny ( 48 jeśli posiadamy super pola ). Dosyć istotne jest to, że czas ten liczony jest nie od momentu posiania pól, tylko od momentu, gdy nasze zbiory są gotowe do zebrania.
    UWAGA: Chwasty ma polach mogą rosnąć szybciej, jeśli mamy aktywny bonus z uszlachetnienia roślin. Więcej o tym TUTAJ
    UWAGA: Graczom, którzy posiadają konto premium chwasty nie wyrastają.

Więc jeśli posiałaś wczoraj ok 21-ej brokuły to w żadnym wypadku nie powinny wyrosnąć chwasty. Być może był to tylko jakiś chwilowy błąd wyświetlania i po ponownym zalogowaniu lub też zastosowaniu standardowych czynności czyszczenia wszystko wróciło do normy ? Jeśli nie to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej >>>klik<<< , tam Twoje konto zostanie sprawdzone i zostanie wyjaśniona ta sytuacja.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a jestes pewna że na pewno zebrałaś i posiałaś i zapisało się to na serwerze? może był jakiś błąd z połączeniem ?

gonia1973 lubi to.
  4. Iron__Mouse

Iron__Mouse Forumowy żółtodziób

Dziękuje za pomoc , dziś mam to samo . Błędów z połączeniem nie mam , mąż też ma farmę i u niego wszystko ok , zgłoszę się do PT :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zapraszam do PT, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.