Chwasty na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Goldziorek), 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldziorek)

Goldziorek) Forumowy żółtodziób

Mam pytanie jak długo będą się działy takie cuda, na wyspie, że w przeciągu godziny lub półtorej
    zamiast zasiewu mam do zebrania chwasty. Już przestałam siac, bo to jest naprawdę kpina, aby tak traktować graczy i choć gram już dosyć długo, to chyba to są moje ostatnie wejścia na farmę. Powtarza się taka sytuacja już kilka razy. Nie będę pisała do pomocy technicznej, bo to nic nie daje. Po nocy zawsze mam chwasty. Dosyc takiej gry. Nie szanuje się graczy, a liczy sie tylko realna forsa, ale jeśli gracze zaczną odchodzić, to i pieniędzy nie będzie, a jest tyle innych fajnych gier nawet o takiej tematyce, w sieci.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Goldziorek), jeżeli chwasty faktycznie pojawiają się tak szybko, to coś jest nie tak, gdyż jak mówi ten poradnik: ..::klik::..
    Chwasty na wyspie, pojawiają się po 24 godzinach od wyrośnięcia roślinki.

Na początku wyczyść, proszę, pamięć podręczną i ciasteczka, sprawdź czy masz aktualną wersję AFP, podsyłam poradnik -->> Gdy gra nie działa :)
    Jeżeli standardowe zabiegi nie pomogą, sytuacja z chwastami będzie się powtarzać, nie pozostaje nic innego jak napisanie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie mam możliwości sprawdzenia co się dzieje na Twojej farmie. :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Goldziorek),czy po zapoznaniu się z poradnikiem i zastosowaniem się do wskazówek sytuacja na Twojej wyspie się zmieniła i gra działa już poprawnie,czy masz może jeszcze jakieś pytanie ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona,Autorka kolejnych pytań nie zadała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.