Chwasty na normalnych a super polach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Czy zwracał ktoś uwagę jakie chwasty się pojawiają na normalnym polu a jakie na super polu??? Czy te na super polu mają te gwiazdki jakie są na roślinach??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Chwasty to chwasty i na wszystkich polach mają taki sam wygląd, jedynie czas po jakim się pojawiają jest inny na zwykłych polach ( po 24 h ) i na super polach ( po 48 h ). A błyszczące gwiazdki są na super polach, nie na roślinach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

ALe mi chodzi o to czy te błyskotki są widoczne też na chwastach które wyrośly z super pól

4. SMOD_Atena

Nie mam takich doświadczeń, ponieważ nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby mi chwasty na super polach wyrosły, gram aktywnie.
    Niemniej jednak wydaje mi się, że jeśli już chwasty na super polach wyrosną, to błyskotki będą z uwagi na to, że super pola błyszczą zawsze i jak są puste, i jak rośliny dojrzeją, to i powinny błyszczeć jak urosną chwasty.
    Jeśli tak ważne jest to dla Ciebie, to sprawdź proszę osobiście, wtedy będziesz miał 100 % pewność.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

już nie mam pytań. takie ważne to dla mnie nie jest Ale chciałem wiedzieć

6. SMOD_Atena

W takim razie miłej gry i owocnych doświadczeń życzę, a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.