chutnej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

Gdzie mam napisac bo zjadlam dzis 3 chutneje o 14 i zaczelam rozsiewac roslinke i w tej chwili jest godz.22.43 i po obsianiu wszystkich pol mam w stodole 300 roslinek A uzywalam wszystkich nawozow i zosiek itp A moja siostra robila to samo i po obsianu pol ma w stodole 1700 roslinek Czyli nie dolicza mi dwoch roslinek z chutneja .Same problemy z tym ewentem.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a siejesz na małych czy na dużych polach?

3. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

na malych

4. chrumcia91

a ile razy rozsiewalas? moze po prostu roslinka jest rozsiana na polu...albo oddalas juz czesc do eventu?

5. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

siedze dzis caly dzien i zbieralam dwa razy z wszystkimi nawozami a teraz zasialam na noc. Ewentu jeszcze nie ruszalam. Siostra ma tyle samo pol co ja,moze jest roznica 30 roslinek i jak zobaczylam ile ma roslinek w stodole to sie wkurzylam.

6. chrumcia91

no ale to jak zbierałaś 2 razy na małych polach to nic dziwnego....
    Jeśli robiłabys na dużych najpierw z Chutneyem i zoską to po pierwszym zbiorze mialabys 90 roslinek...drugi zasiew jesli bylby taki sam to mialabys 810 roslinek....pozniej bys przeszla na małe pola rozsiała i by Ci niewiele zostało albo i zabraklo, zalezy ile masz pól...
    jesli robiłaś na malych to wyszloby Ci najpierw 40, a pozniej 160, nastepnie 640.....takze jesli od poczatku robilas na malych to nie widze zadnego bledu

7. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

sialam trzy razy z wszystkimi nawozami i tak malo wyszlo?? zaraz zobacze u siostry bo moze zle zobaczylam.

mam na glownej lace 164 pola,dzika laka153,bahama 145 i las tropikalny112 Rozsiewalam trzy razy ze wszystkimi nawozami i zoskami ? siostra ma w stodole 1700 roslinek i jakos mi to nie pasuje

z chutnejem i zoska po rozsianiu mialabym 60 roslinek a nie 40?

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2016
  8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Na małych polach tak. Na dużych 90

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

arczi54, post nie w temacie wątku usunęłam.
    Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?

10. chrumcia91

siostra pewnie zrobiła najperw 2 zasiewy na duzych tak jak robi wiekszosc ;)
    racja co do 60-nie policzylam zoski, bo nigdy w zyciu nie dalabym jej na małe polao_O(no ale ja nie mam drzew nawozowych)

11. Merrick

Merrick Moguł forum

ja miałam problem chciałam użyć chatneja i nie mogłam udalo mi sie dopiero za trzecim razem po sprawdzeniu spiżarni okazało się że jednego brakuje.:(

12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj warto sprawdzić ile czasu trwa twój bonus?

Jeżeli jednak czas trwania jest dostępny. W podstawowej wersji to jest 18 godzin.

Jeżeli jednak nadal uważasz że coś znikło to pozostaje kontakt z pomocą techniczną.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, pomimo wczorajszej obecności na forum nie kontynuowała tematu, pytań nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.