chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z takich wyjazdów, co to już są niemal skreślone zawsze najfajniejsze wyprawy wychodzą 8) a panom się powinien tryb rycerza załączyć :p

chrumcia91 lubi to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Tyle, że Ci Panowie to żonaci i dzieci w moim wieku i starsze mają :p
    Ehhhh, najważniejsze że pojezdze na nartach :p
    chciałam od razu zostać w szczyrku po drodze zeby nie jechac kolejne 600 km jeszcze, a 23go i tak jade z rodziną ale zadzwonilam do znajomych, ktorzy mają hotel(tam na świeta wlasnie jedziemy) i sie okazalo ze poki co nie mają ludzi i dopiero od 21go będą grzać i posiłków tez nie ma :( i na 3 dni do domu wroce i potem znowu w droge ehhh :p

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to dzieci nie mogą wysłać z Tobą? :p
    no to kawał drogi w krótkim czasie.. może te trzy dni się uda w innym przybytku zatrzymać? albo już się u znajomych sezon zacznie?

4. chrumcia91

w sumie jeden "dzieciak"chyba jedzie :p dokladnie to nawet nie wiem :p

a w innym przybytku nie chce :p tam się czuje jak w domu, a gdzie indziej nie chce mi sie :p no trudno, wroce do domu. no chyba ze faktycznie sie sezon mialby wczesniej zaczac, ale to bym musiala torbe spakowac rodzicom zeby mi zabrali wiecej rzeczy i cos ladnego na wigilie hehehe

az sie boje cokolwiek planowac zeby znowu cos nie nawaliło

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trzymam kciuki, by się wszystko udało jak najlepiej :) a kiedy teraz wybywasz?

chrumcia91 lubi to.
  6. chrumcia91

teoretycznie w piątek po południu xD wroce w nocy z 19 na 20. a 23go znowu spadam :p

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

niektórym to dobrze... :p:p mnie właśnie bardzo kusi taki świąteczny wyjazd..za rok 8)

8. chrumcia91

Ja zawsze z rodzina byłam na święta w domu, ale odkąd babcia zmarła półtora roku temu i mama z bratem(moim wujkiem) "lekko" się pokłócili to nic nas tu nie trzyma i zamiast siedzieć w domu, w kuchni i męcząc sie przygotowując potrawy i sprzątając a potem polowy nikt nie zje i znając zycie wyladuje w koszu, to lepiej troche dolozyc, pojechac na gotowe i swiętowac :p wiadomo, że nie kazdy ma takie podejscie, ale u nas ostatnio sie te rozwiązanie przyjęło :p

edit: byłam dzisiaj na depilacji nóg... o kurka jaki ból..... :eek:

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2015
    Renia1920 lubi to.
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja 2 lata temu byłam na wyjeździe na święta,było super,podane potrawy pod nos zero przygotowań. Szkoda,że śniegu zabrakło,no ale cóż wszystkiego mieć nie można.

Ja nogi sama depiluje depilatorem i zero bólu już skóra się do tego przyzwyczaiła xD

chrumcia91 lubi to.
  10. chrumcia91

no z tym śniegiem to róznie bywa ostatnimi latami :p

ja mam problem z włosami :p depilator na niewiele mi się zdaje, a codziennie golenie to jest masakra, teraz to pół biedy, a latem to jest tragedia...ciągle sie człowiek tylko zastanawia czy moze sie pokazac ludziom czy nie :p a jeszcze jak sie jakas randka szykuje czy cos...
    takze usuniecie ich na stałe bedzie najlepszym wyjsciem.P warto pocierpiec, no ale dzisiaj przyjemnie nie bylo hehe a to dopiero poczatki....bedzie gorzej :p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wykorzystuję czas świąteczny, by odwiedzić Rodziców, na szczęście mamy z Mamą zdrowe podejście do sprawy i nie szalejemy :) do tego i mój Tato, i Mąż też są zawsze zaangażowani, więc ogarniamy, ale myślę, że fajnie by było tak całkiem na gotowe, no i bez sprzątania przede wszystkim...nie cierpię sprzątania :wuerg: ale brakowało by mi robienia dekoracji i ubierania choinki.. :cry: i jak to pogodzić? o_O

chrumcia91 lubi to.
  12. chrumcia91

Mnie już średnio cieszą święta, tym bardziej po śmierci babci. Tak to zawsze u niej ubierałam choinke-co prawda była sztuczna, ale lepsza taka niż zadna. Babcia pyszne pierogi robiła itp.. a teraz juz magii swiat nie czuje.....

Kurka, event jutro od 14, koło 16-17 musze wyjechac....
    wszystko wczesniej musze sobie zapakowac zeby potem tylko niczego nie zapomnieć wziąć-w tym laptopa xD o 13 w takim razie prysznic, nastawienie oaz zeby o 14 moc zebrać a potem w droge xD

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

szczegółowy plan :) podziwiam :)

w razie, gdybyś już jutro nie zdążyła zajrzeć, to życzę udanego wyjazdu i wspaniałych warunków :)

chrumcia91 lubi to.
  14. chrumcia91

Dziękuję pięknie :)

Zawsze wolę mieć wszystko szczegółowo przygotowane i zapisane na kartce żeby potem się nie zdziwićxD

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

znając się, to bym zapomniała, gdzie ta kartka, albo w ogóle, że jest kartka ;)

chrumcia91 lubi to.
  16. chrumcia91

U mnie zawsze na widoku xD

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jak tam? przygotowana? :)

18. chrumcia91

Prawie :D

W nocy nie mogłam spać-albo za gorąco albo zaczęłam się przejmować wyjazdem, zasnęłam przed 3 dopiero... rano pozałatwiałam wszystko, teraz znajoma ma przyjechac do mnie łazienke obejrzeć, bo robi u siebie remont więc jak obejrzy to ide pod prysznic i wtedy bede mogla spakować wszystkie kosmetyki i reszte torby :p po 17 wyjeżdzam.
    A jeszcze na dodatek osoba która miała być kierowcą się wykruszyła. jakąś godzine temu zadzwonił znajomy ze nie jedzie...no jakas masakra. wiec jedziemy innym autem w 3 osoby.... eh....
    patrze na ilość rzeczy jaką mam wziac i jestem przerażona xD
    torba z ciuchami, torba z butami narciarskimi(w niej tez rozne szpargały xD), laptop, mała torba materiałowa z jakims jedzeniem, worek z kaskiem, goglami itp. 4rolki papieru i 6pak malej wody xD
    torebka i jedzenie na droge...matko xD a jeszcze narty hahahh
    dobrze ze duze auto mamy :D a i podusia zeby w aucie sie lepiej spało :D
    jeszcze gdzies kozaki musze wcisnac.....

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no i może dobrze, że osób mniej... się rzeczy zmieszczą ;)

20. chrumcia91

Jestem na miejscu, dzis już po nartach :)
    Internet jest, ale farma strasznie ciężko chodzi :( mam nadzieje, że uda mi się event zrobic, chociaż pnacze i itemy zdobyc.
    Pogoda jest piękna, warunki szczerze mówiąc srednie...mogloby co prawda byc i gorzej i lepiej, nie ma co narzekać. dzis 31 km zrobiłam na nartach ;P