chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mm jak pachnie :D

do mnie śmiało można z pustymi rękoma ;)

idę naleśniki jakieś na obiad zrobie i lecę do kauflandu chyba zakupy ostatnie zrobić na wyjazd

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mmm...naleśniki.. muszę się kiedyś wybrać (robienie u mnie odpada ;) )

miłego popołudnia zatem i smacznego :)

chrumcia91 lubi to.
  3. chrumcia91

dzięki :p
    zapraszam na nalesniki :)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaa chętnie, chętnie :) choć mogą wystygnąć, zanim dotrę ;)

5. chrumcia91

zimne tez dobre ;)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ale, że niby kto? :p :p :p

7. chrumcia91

Ależ sie zdenerwowałam!
    Dopiero do mnie dotarło, że jutro na 14:00 jestem umówiona do kosmetyczki na paznokcie!!!! o nie! a event? :cry::cry:
    Jak mi sie uda to przełoże na później, a jak nie to event bedzie musiał poczekac do 15:30..... no nieeee :( a chce przed wyjazdem wysiac całą roslinke i polowe wypadajek zrobic-to to nie problem przy kasztanie :p

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie wątpię :)

a taka jedna :p:p

u mnie eventy zawsze czekają do wieczora na rozpoczęcie ;) i co w końcu postanowiłaś? najpierw wysiać potem paznokcie czy odwrotnie?

9. chrumcia91

zadzwoniłam rano do kosmetyczki czy mogę przesunąc, ale niestety nie dało się. Wiec po powrocie koło 15:30 dopiero zaczelam :p
    a jeszcze sie zdenerwowalam bo zanjomy zadzwonil czy by nie odpuscic tego tygodnia i dopiero za tydzien jechac...no kuźwa, ja już spakowana a on sie zastanawia czy jechac czy nie jechac......
    poki co stanelo na tym ze jedziemy, ma jeszcze dac znac o ktorej dokladnie;/

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no nie, trzeba jechać, nie się zastanawiać :) wszystko już przygotowane, opłacone pewnie, urlopy zaplanowane, człowiek się nastawił i przekładać? oj ja bym się bardzo zezłościła ;) no i na czym stanęło?

11. chrumcia91

opłacone było 450 zł zaliczki-ale to za każdą osobę- po 170 euro jeszcze mielismy doplacic wiec to by odpadalo bo nie mialabym zamiaru placic za wzsystkich zeby samej mieszkac
    znajoma z grupą 10 osob jedzie do hotelu- jakies 2 tysie bym wyadala-ale z posilkami i skipassem plus do tego 450 zł chyba za samolot + jeszcze transfer z lotniska
    za szybko to wszystko sie dzialo.... bym sie musiala przepakowac, nie brałabym sprzetu, musialabym wypozyczyc. gdy by rano mi powiedzieli to wtdy bym miala na to caly dzien, a tak jak mi powiedzili po 18 to bez sensu.... o 9 najpozniej bym musiala byc w gdansku a kto wie jakie mogly byc w nocy warunki drogowe, gdansk srednio znam, potem bym zostala na 2 tygodnie, wrocila ze swoja ekipą i jeszcze bym sie martwiła o auto....
    trudno...przepadlo...za tydzien pojade :(
    ale zdenerwowana strasznie jestem
    jeszcze na dodatek rano brzuch mnie tak tragicznie bolał ze nie mialam siły wstac, wiec to "plus" tego ze zostalam w domu a nie umieralam z bólu na lotnisku :(

mam wrazenie ze to ostatni wyjazd z nimi....
    na marzec mam juz załatwiony wyjazd z kumplem i jego rodzinką

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ojej :( ten brzuch to pewnie tak z całej tej sytuacji Cię rozbolał :( oby za ten tydzień się udało pojechać :)

13. chrumcia91

Niestety to ten kobiecy comiesięczny ból :p
    umieram wtedy dosłownie :p

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaa... no w stresie boli jeszcze bardziej :eek:

chrumcia91 lubi to.
  15. chrumcia91

Przestałam się całkowicie cieszyć na ten wyjazd... wcześniej nie przeszkadzał mi fakt, że moga byc słabe warunki czy cokolwiek-cieszyłam sie ze wyjade, zmienie otoczenie i towarzystwo, odpoczne, wyluzuje sie.... a tak mi calkowicie przeszla ochota przez tą złość. jedyny plus to to że bede bez okresu na wyjezdzie :p
    i na dodatek chyba bedzie 5 facetow i ja jedna:cry:
    a tak to jeszcze jedna dziewczyna miała byc....

Renia1920 lubi to.
  16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

To będziesz miała powodzenie ;) brać i wybierać xDxDxD a ja wróciłam, tylko nie wiem co mam pisać aby znowu bana nie zarobić,aż strach się odzywać 8)

17. chrumcia91

Jeju!!! Jesteś?! Jak cudownie!!! Jak to się stało? :D
    Nie martw się, będzie dobrze :D
    Przez to wszystko zapomnialam o GG.... :p

Renia1920 lubi to.
  18. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jestem i mam nadzieję,że pozostanę, a jak to się stało już wiesz :D

chrumcia91 lubi to.
  19. chrumcia91

Oby jak najdłużej :)
    Cieszę się bardzo że wróciłaś i do gry i na forum :)

Renia1920 lubi to.
  20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam nadzieję,że to pierwszy i ostatni raz takie coś mi się przytrafiło. Mam zamiar grać jak najdłużej się da i bywać na forum też :)

chrumcia91 lubi to.