chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wole herbate...

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

no to ciężej...

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

i jak tam minionki? gotowe? ;)

4. chrumcia91

tak, wczoraj skończyłam :)

i zaczelam kolejny worek Dolomitów

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wow, super :) i mówisz, że każdy inny jest? ;)

6. chrumcia91

tak :p

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a widoczki jak zwykle piękne :) zapowiadają się trudne czy łatwizna?

8. chrumcia91

łatwo nie będzie bo dużo drzew, ale dam rade

znowu mam depreche powyjazdową....

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

szykuje się dłuższa rozłąka? czy po prostu każda jest trudna?

10. chrumcia91

każda jest trudna i mam wrażenie że coraz trudniejsza...na początku wydawało mi się, że jest ciężko, ale teraz jeszcze bardziej się poznajemy i jeszcze gorzej to przeżywamy....
    mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu przyjedzie do mnie, poźniej dopiero 12 listopada.
    bedziemy musieli w końcu chyba pogadac zeby razem zamieszkac, jakas prace bede musiala ogarnac itp...nie bedzie latwo, ale trzeba

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to się duże zmiany życiowe szykują.. oby wszystko gładko poszło :) na pewno dacie radę :)

12. chrumcia91

pewnie tak, chociaż wiadomo że łatwo nie będzie, ale w końcu coś trzeba zacząć myśleć na poważnie bo oboje się męczymy....
    najgorsze są wieczory, jak sie kladzie czlowiek do lozka i nie ma obok tej drugiej polowki...pusto, nikt nie przytuli, nie kopnie, nie chrapie :p

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

i nie ma komu chrapnąć do ucha, kogo kopnąć, no i też przytulić ;) doskonale Cię rozumiem :)
    ale żeby szukać pracy gdzieś bliżej, to trzeba wiedzieć, czego się szuka.. ;) już coś wymyśliłaś, co chciałabyś robić?

14. chrumcia91

no i tu jest problem bo nie :p
    jestem bo wyzszej szkole, mgr mam, ale szczerze mowiac tylko na papierze...zero doswiadczenia w tym kierunku....
    moze drugiej połówce poczatkowo bym mogla pomagac przy organizacji zawodow sportowych, zobaczymy....moze sie cos znajdzie ;P

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gdybyś wiedziała, w jakim kierunku chcesz pójść, to zawsze można zrobić kursy, podyplomówki i takie tam, nie trzeba się koniecznie zawodu trzymać ;) a doświadczenie to się zbiera, a nie ma od początku ;) choć nie wszyscy to niestety rozumieją..

16. chrumcia91

wiem wiem, problem w tym ze sama nie wiem co mnie interesuje pod względem zawodowym....
    zobaczymy jak bedzie ;) nie ma co gdybać

17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja nie wiedziałem do 15 roku życia, potem jakoś poszło. Najpierw szkoła średnia wybrana na zasadzie "bo się fajnie nazywa", potem kontynuacja na studiach (bo w szkole było nieźle i właściwie można to kontynuować), po 3 latach zmiana specjalizacji (bo ta jednak trochę przegięta, a wybrana była ciekawsza) i praca zawodowa w jeszcze innej specjalizacji. Pierwsza praca na zasadzie "bo coś trzeba robić, choćby i za pół darmo". Gdy po rozmowach z ludźmi okazało się, że pół darmo, które dostałem, to i tak więcej niż ma koleżanka zza biurka obok mająca dziesięć lat doświadczenia, szybko się stamtąd ewakuowałem. Druga praca w 100% zgodna z wyuczonym zawodem trwała krótko ze względu na zawalenie nierealnych terminów projektów. Znalazła się trzecia, niezbyt ambitna, ale z dużą swobodą, w której utknąłem na dłuższy czas. I ostatnio zmiana na taką, w której robię fajne rzeczy w ciekawym otoczeniu i przy okazji nieźle zarabiam :)

18. chrumcia91

dzięki za dobre słowo ;)
    też początkowo pracowałam w barze, za grosze, ale cos tam sobie na wakacje zarobiłam, pozniej spinka z szefem i wyszlam i do dzisiaj tam nie zachodze, a wczesniej bywalam codziennie, zanim zaczelam pracowac (odwiedzalam kolezanke), pozniej mala przerwa i tata chcial zebym cos tam w firmie pomogla...to cos tam pomoglam i utknelam.....mieszkam z małej wiosce póki co przy niewielkim miasteczku i z praca jest ciezko - w sezonie łatwiej, ale tez za grosze....
    mysle ze jak sie wyprowadze to cos sie znajdzie na pewno, poszukam to tu to tam, wypobuje rozne opcje i jakos to bedzie..
    zawsze czlowiek sie martwi a potem sie okazuje ze nie potrzebnie

MOD_Zgredek* lubi to.
  19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :)
    co słychać?

20. chrumcia91

aaa siedze codziennie nad puzzlami...
    o ile na początku mi szło blyskawicznie tak od kilku dni stoje nad lasem

ale moze w koncu mi sie uda skonczyc ;P
    czekam tez na druga polowke, moze uda mu sie w tym tygodniu przyjechac ;)