chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

podziwiam zatem :)

a kiedy zaczęłaś się uczyć?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pierwsze "kroki" stawiałam w wieku 3 lat :p
    koło 7 zaczelam jeździć chyba, nie pamietam już :p ale to moja najwieksza pasja, która sprawia mi największa przyjemność w życiu ;) co drugie moje zdanie to "kiedy spadnie śnieg" albo "kiedy na narty" xD

zmykam zaraz na laser :p (pierwszy raz :p )

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to jest dobry czas na pierwsze kroki ;) mnie wsadzili na narty pierwszy raz całkiem niedawno, kiedy już miałam świadomość budowy kolana ;) i jakoś trudno mi się było zrelaksować ;)

a jak tam po zabiegu?

4. chrumcia91

Jak po zabiegu....hmm.... Koleżanka sobie robiła bikini i mówiła ze boli jak...nie napisze jak xD
    w internecie duzo czytałam i ogladalam filmikow na YT i roznie sie kobiety wypowiadały. a ze mam raczej wysoki próg bólu to myslalam ze nie bedzie tak źle. Ale mówiąc szczerze troche "bolało"...ale spokojnie dało sie wytrzymac. Same wykonanie na obydwu pachach zajęło jakieś około 5 minut więc przez tyle czasu dało się wytrzymać. Zobaczymy jak bedzie dalej bo mam jeszcze inne plany co do depilacji laserowej. Jak wrócę po nartach i po swiętach do domu to idę kolejny raz na pachy i jeszcze mam taki mały "trawniczek" na lędźwiach, który latem mnie denerwuje jak musze rozebrac sie do stroju. ogolnie mam ciemniejszą karnację i ciemne włosy co było i jest dla mnie zawsze krępującym problemem. Ale póki mam okazję i możliwość to chcę w końcu zacząć coś z tym robić. Także tego trawniczka tez chcę się pozbyc :p
    Znajomi mają psa, który wabi się Ramzes. Nie pamiętam jaka to rasa, ale w każdym razie kudłaty. Z koleżanką smiałyśmy sie że mam własnie Ramzesa na plecach hahaha i żeby tatuaż zrobić-psa własnie, od razu będzie z sierścią xD

Anetta41 lubi to.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

haha :) no pomysłowe ;)

przy ciemnej karnacji chyba może być ten zabieg bardziej odczuwalny :( ja właściwie prawie nie czułam, że coś się dzieje, ale jestem straaaaaasznie blada ;)

chrumcia91 lubi to.
  6. chrumcia91

Racja, może to dlatego, że jestem ciemniejsza. i w sumie zestresowana troche byłam przed tym pierwszym razem :p
    zobaczymy jak będzie dalej :D mogę pocierpieć-byle by było warto :D

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hmm.. no u mnie z kolei nie było warto - chyba że bym robiła co miesiąc, ale wiosną trzeba odstawić, bo słońce i efekt zniknął :( ale może u Ciebie będzie lepiej :)

8. chrumcia91

O kurcze, to słabo ... :( tyle pieniędzy wyrzucić w błoto to kiepsko.....

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

sprzęt w gabinetach kosmetycznych nie jest najsilniejszy..pewnie podobnej mocy, co ten do użytku domowego, choć nie sprawdzałam.. osobiście polecam więc najpierw sprawdzić na jednej części, jak z trwałością efektu, zanim się za serię na kolejną zapłaci.. ;)

10. chrumcia91

Z tego co wiem to sprzęt domowy jak starsznie lipny.... kiedys wlasine dostalam laser za sporą sume....ale efektu nie przyniosl zadnego. i jak sie pozniej dowiedzialam wiele osob sie na nim zawiodlo.
    w gabinetach/salonach tez roznie mozna trafic. byle by omijac szerokim łukiem IPL :p to jest dopiero "naciąganie" klienta.

Ja chodzę do pewnej kliniki, gdzie kilka znajomych robiło nogi i inne czeście ciała i mają efekt. po 5 latach ani jednego włoska. Tez juz tak chce :cry:

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaa no chyba że tak, jeśli to polecone miejsce, to powinno być dobrze :) choć wiadomo, każdy reaguje inaczej..

chrumcia91 lubi to.
  12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

o rany, ty masz domek obok mojego :eek:
    to ja się wpraszam xD:p

13. chrumcia91

wpraszaj się wpraszam, zapraszam :D
    racja-każdy reaguje inaczej ;)

zaczęłam pakowanie...jak to wszystko zmieścić? xD

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to żeby nie było że się wpycham z pustymi łapkami :p

[​IMG] małe wpisowe :p xD

chrumcia91 lubi to.
  15. chrumcia91

Mmmmm pyszne :D
    dziękuje pięknie :D
    po północy zagryzę ciastkiem z kalendarza. albo rano :p

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja pewnie o północy, i tak ostatnio spać nie mogę :p

17. chrumcia91

ja właśnie zmierzam w kierunku łóżka.
    Dobrej nocki ;)

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dobranoc :)

19. chrumcia91

no to dzisiaj już dzien dobry :D

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry popołudniowo :D

tak sobie właśnie pomyślałam, że ja z pustymi łapami się wprosiłam.. to szybko nadrobię, bo mnie Coniektórzy w złym świetle stawiają.. ;) ;) ;) ;)