chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ok:)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Powolutku coś mi się zaczęło układac....Upał na zewnątrz więc czasem chce sie wyjsc na dwor, a czasem uciec do domu....
    Ciężko mi było zacząć z tymi górami i siedziałam i mowilam sobie tego sie nie da ulozyc, ale patrzylam na kazdy puzzel z osobna i probowalam kolorystycznie i ksztaltami i cos powoli zaczęło się tworzyc. Nie jest to tempo jakie miałam wczesniej przy innych puzzlach, ale wazne ze coś zaczęło iść :p
    z każdym puzzlem blizej konca
    Probowalam coś połączyc jeszcze, ale chyba sie nie da, nie wiem...jeszcze mam kilkanascie albo wiecej podobnych kolorystycznie wiec na pewno sie uda
    chyba przed wyjazdem nie zdążę 8)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

i jak poszło? :)

4. krasnoludek10

Ułożyłaś już całość czy może np. dopiero niebo:) ???

5. chrumcia91

do końca daleka droga xD
    niebo w tej części skończone, jako pierwsze je skończyłam

pogoda nie sprzyja układaniu i z czasem też kiepsko, a jak juz sie czas znajdzie to te góry ułożyć to jakaś masakra...dzisiaj moze z 20-30 puzzli udalo mi się wpasowac z gór co i tak jest cudem hahaha
    moze jutro dalej cos uloze, pojutrze zaczne pakowanie...nie wiem kiedy do skoncze ....chyba dopiero we wrzeniu :p

6. krasnoludek10

To już pamiętasz jak czują się początkujący - w 3 osoby z 500 puzzli i ma się szybko dosyćxD Może Wasgij mnie nie znudzi:p

7. chrumcia91

tylko ze tu masz prawie takie same....przykladasz kazdy pokolei i sprawdzasz...
    500 to jest 500 a tu masz znacznie więcej...500 to samych gor...

ja dosyc nie mam, tylko czasu po prostu mi brakuje, nie wszyscy mają wakacje, jest takie cos jak praca :p

8. krasnoludek10

Przecież wiem, że istnieje taki twór:p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wiadomo, że jak jest pogoda, to pokus jest znacznie więcej :)

10. chrumcia91

Nie to że nie układam....
    Bylam na wyjezdzie, pozniej byl chlopak u mnie wiec nie bylo czasu na ukladanie.... Jestem na takim etapie i od soboty znowu mnie nie ma więc nie ukladam :p

Powoli zaczynają nabierac kształtu :p
    na tym etapie pozostawiłam je do 4 wrzesnia

Jako, że nie ma mnie w domu, jestem u chłopaka a u niego czekały na mnie puzzle to jakos nie moglam przejść obok nich obojętnie gdy była chwila czasu ;P
    Wzięłam się za układanie. Przytogował mi super stół do puzzli i zaczęłam układać :p
    To moj pierwszy raz z Ravensburgerem i jestem mile zaskoczona :)
    Bardzo fajnie się je układa i już wiem, że tego typu układanki baaardzo będe lubić i szukać podobnych :p Mam jeszcze jedne podobne, któe niedlugo tez bede ukladac :p ale to po Dolomitach :p
    Nawet nie wyjmowałam puzzli z pudełka tylko początkowo brałam garść i patrzyłam gdzie maja byc i kładałam :p
    pozniej troche na kure grzebałam i robiłam fotki co około godzinę

Narazie tyle ułożyłam bo na wiecej nie starczylo mi czasu :p wieczorem pewnie dalej siąde i moze w skoncze - musze do jutra :p

11. krasnoludek10

Wasgij se ułóżxD Miałem układać Londyn, ale w styczniu się tam wybieram:p I gratki ułożenia tylu puzzli na raz:D

12. chrumcia91

nie no nie na raz...na 2 dni musiałam rozłożyć :p ale co godzina układania robiłam fotki
    wasgij na razie mi nie wpadły w rece :p

krasnoludek10 lubi to.
  13. krasnoludek10

mi też nie:p

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to pewnie masz pomoc w układaniu ;)

krasnoludek10 lubi to.
  15. chrumcia91

puzzle skonczone byly w srode :) troche mi Misiek pomogl, chociaz sama bym sobie poradzila :)

krasnoludek10 lubi to.
  16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale razem raźniej ;) super :) od razu następne czy przerwa?

krasnoludek10 lubi to.
  17. krasnoludek10

Brawo Ty:D

18. chrumcia91

w srode musialam skonczyc, bo pozniej bym juz na nie nie miala czasu u chłopaka. w czwartek od 7 do 15 siedzielismy z bratanicami, a pozniej wieczorem gralismy w monopoly....w piatek czekal nas wyjazd wiec nie chcialam tego zostawiac na ostatnią chwile bo nie wiem ile by musiały u niego czekac na dalsze ukladanie, a juz mialam chetnego na ich kupno :p
    wrocilam do domu w sobote wieczorem i wzielam sie dalej za dolomity
    wczoraj chwile poukładałam

krasnoludek10 lubi to.
  19. krasnoludek10

Super Ci idzie;)
    zawsze mam 2. albo 3. miejscexD

20. chrumcia91

mysmy grali we dwójkę....jedną partię ciągnelismy chyba okolo 5 godzin....poczatkowo raz jedno raz drugie prawie bankrutowalo ale co jakis czas sie odbijalo od dna, pozniej byl bardzo wyrownany poziom aż w koncu mnie wykonczył do zera xD

ale 2 dni pozniej sie odegrałam :D

krasnoludek10 lubi to.