chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Dla takich jak Ty powinni robić specjalne puzzle z samym niebem xD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

My z babcią jutro parowańce robim;) O - dobrze, że jesteś, Zgredziu. Z czego wypadały kupony na ciasto w ostatnim evencie "Wielki wypiek" ??? A tych Wasgij?! to jednak nie ma u babci8)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nam ciasta jeszcze zostalo to z jagodami moze zrobimy :)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pierogi :inlove::inlove: jagody :inlove::inlove: kurier mi dowiezie czy zjadł po drodze? ;)

5. krasnoludek10

Podejrzewam, że niestety się nie powstrzymał i zjadł:p A kupony wylatywały ze wszystkiego oprócz pól - ciekawe, czy teraz też tak będzie:D

6. chrumcia91

nigdzie nie znalazlam jagód...same borówki :(
    bedą z czeresniami chyba :D

7. MOD_Zgredek*

Pierogi - pycha
    Jagody - pycha
    Pierogi z jagodami - paskudztwo
    Z czereśniami też

Pierogi lubię tylko wytrawne. Mogą być z mięsem, z kapustą, z grzybami, nawet z kaszą albo serem. Ale nie z owocami...

8. krasnoludek10

Też smaczne;)
    Nie marudź, bo czereśnie to też niebo w gębie a nie upaprają tak buzi i zębów jak porzeczki, wiśnie czy jagody:D No, może trochę za duże, ale zawsze można ulepić większą "kulkę":p
    Tak.
    Tak.
    Tu się nie zgodzę (chyba, że mowa o klasycznych pierogach a nie parowańcach, to wtedy może tak być, bo ich nie jadłem i nawet nie wiem, czy te drugie to są pierogi)-.-
    Czereśnie lubię, pierogi też, to pewnie i to bym polubił:p
    A idźże.. Wszystkiego trza spróbować prędzej czy później.. Nawet takich krewet:D Ale np. wina nie próbuj:p Wino to Ty lepiej kosztuj pięnieżnie (podejrzewam, że im droższe tym lepsze a najlepsze to własnej roboty z własnych winogron, które sam posiałeś i sam zebrałeś - albo przynajmniej zebrałeś, ale z różowych to nie wiem, czy wino będzie dobre) i smakowo:p:D

Dobranoc.

9. MOD_Zgredek*

Wiem, co piszę, bo próbowałem pierogów na słodko i mi nie smakowały :wuerg:
    Co innego parowańce. Te z jagodami to prawdziwe niebo w gębie :inlove:

10. krasnoludek10

To spróbuj kiedy z porzeczkami - to samo:inlove: Pamiętasz, nasza babcia takie pyszne robi;) Nie zapomnij, abyś kiedy mógł do niej wbić na nie jak będziesz gdzie w okolicach Tłuszcza w stronę Wileńskiej - to tylko 1 stacja:pxD I idziesz w lewo do końca dróżki piaskowej, idziesz ulicą, drugi zakręt w lewo, do końca, w prawo i znowu w prawo:p Chyba nic nie pokręciłemxD

11. MOD_Zgredek*

A mogę przyjść z Emi?

12. krasnoludek10

Aktualnie nie, ale kiedy tam możesz;) Wczoraj była taka bieganina, taki sajgon, tyle płaczu, że lepiej nie mówić (również z powodu tego, że o cudzych chorobach, pogrzebach czy innych kataklizmach się mówić nie powinno):cry:

13. chrumcia91

ja tam bardzo lubie z jagodami :p
    z czeresniami tez wyszly smaczne

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z czereśniami nie próbowałam, ale pewnie też pyszne, w końcu jak mogą nie być pyszne z owockiem :D ale z kurkami bym sobie pojadła, kto zrobi dla mnie porcyjkę lub dwie? :p

15. chrumcia91

z kurkami tez uwielbiam :D

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kurki chyba pod każdą postacią są wspaniałe :inlove: zresztą uwielbiam grzyby :inlove::inlove:

17. chrumcia91

Misiek moj wyjechał, więc dzisiaj po południu wracam do ukladania....
    Chociaż zaraził mnie kolejnym pożeraczem czasu xD
    Teraz mamy manie na granie w [gry]....makabra haha

Nazwę gry, która nie należy do BP usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lipca 2017
  18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam nadzieję, że się uda na wszystkie pasje znaleźć chwilę :)

19. chrumcia91

będzie ciężko xD
    ale na wyjazdy jak w sam raz :p
    sorka, zapomnialam o tym ze nazw gier tez tu nie mozna podawac :p w kazdym razie mam sobie domek i rodzinke :p

MOD_Zgredek* lubi to.
  20. MOD_Zgredek*

Próbowałem kiedyś w to grać, ale nie wytrzymałem. Wiecznie te moje ludki były niezadowolone xD
    Jak pracowali krótko, to nie mieli kasy i nie stać ich było na porządną kuchenkę, więc pewnego dnia spaliła im się kuchnia :D
    Znalazłem im pracę, żeby zarabiali więcej, to im jakiś bocian podrzucił dzieciaka. Nie mieli czasu się nim zajmować, więc opieka społeczna go odebrała i jeszcze przywaliła jakąś karę :eek:
    Tak źle, tak niedobrze :cry: