chrumcia91

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by chrumcia91, Nov 18, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Dla takich jak Ty powinni robić specjalne puzzle z samym niebem xD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

My z babcią jutro parowańce robim;) O - dobrze, że jesteś, Zgredziu. Z czego wypadały kupony na ciasto w ostatnim evencie "Wielki wypiek" ??? A tych Wasgij?! to jednak nie ma u babci8)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nam ciasta jeszcze zostalo to z jagodami moze zrobimy :)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pierogi :inlove::inlove: jagody :inlove::inlove: kurier mi dowiezie czy zjadł po drodze? ;)

5. krasnoludek10

Podejrzewam, że niestety się nie powstrzymał i zjadł:p A kupony wylatywały ze wszystkiego oprócz pól - ciekawe, czy teraz też tak będzie:D

6. chrumcia91

nigdzie nie znalazlam jagód...same borówki :(
    bedą z czeresniami chyba :D

7. MOD_Zgredek*

Pierogi - pycha
    Jagody - pycha
    Pierogi z jagodami - paskudztwo
    Z czereśniami też

Pierogi lubię tylko wytrawne. Mogą być z mięsem, z kapustą, z grzybami, nawet z kaszą albo serem. Ale nie z owocami...

8. krasnoludek10

Też smaczne;)
    Nie marudź, bo czereśnie to też niebo w gębie a nie upaprają tak buzi i zębów jak porzeczki, wiśnie czy jagody:D No, może trochę za duże, ale zawsze można ulepić większą "kulkę":p
    Tak.
    Tak.
    Tu się nie zgodzę (chyba, że mowa o klasycznych pierogach a nie parowańcach, to wtedy może tak być, bo ich nie jadłem i nawet nie wiem, czy te drugie to są pierogi)-.-
    Czereśnie lubię, pierogi też, to pewnie i to bym polubił:p
    A idźże.. Wszystkiego trza spróbować prędzej czy później.. Nawet takich krewet:D Ale np. wina nie próbuj:p Wino to Ty lepiej kosztuj pięnieżnie (podejrzewam, że im droższe tym lepsze a najlepsze to własnej roboty z własnych winogron, które sam posiałeś i sam zebrałeś - albo przynajmniej zebrałeś, ale z różowych to nie wiem, czy wino będzie dobre) i smakowo:p:D

Dobranoc.

9. MOD_Zgredek*

Wiem, co piszę, bo próbowałem pierogów na słodko i mi nie smakowały :wuerg:
    Co innego parowańce. Te z jagodami to prawdziwe niebo w gębie :inlove:

10. krasnoludek10

To spróbuj kiedy z porzeczkami - to samo:inlove: Pamiętasz, nasza babcia takie pyszne robi;) Nie zapomnij, abyś kiedy mógł do niej wbić na nie jak będziesz gdzie w okolicach Tłuszcza w stronę Wileńskiej - to tylko 1 stacja:pxD I idziesz w lewo do końca dróżki piaskowej, idziesz ulicą, drugi zakręt w lewo, do końca, w prawo i znowu w prawo:p Chyba nic nie pokręciłemxD

11. MOD_Zgredek*

A mogę przyjść z Emi?

12. krasnoludek10

Aktualnie nie, ale kiedy tam możesz;) Wczoraj była taka bieganina, taki sajgon, tyle płaczu, że lepiej nie mówić (również z powodu tego, że o cudzych chorobach, pogrzebach czy innych kataklizmach się mówić nie powinno):cry:

13. chrumcia91

ja tam bardzo lubie z jagodami :p
    z czeresniami tez wyszly smaczne

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z czereśniami nie próbowałam, ale pewnie też pyszne, w końcu jak mogą nie być pyszne z owockiem :D ale z kurkami bym sobie pojadła, kto zrobi dla mnie porcyjkę lub dwie? :p

15. chrumcia91

z kurkami tez uwielbiam :D

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kurki chyba pod każdą postacią są wspaniałe :inlove: zresztą uwielbiam grzyby :inlove::inlove:

17. chrumcia91

Misiek moj wyjechał, więc dzisiaj po południu wracam do ukladania....
    Chociaż zaraził mnie kolejnym pożeraczem czasu xD
    Teraz mamy manie na granie w [gry]....makabra haha

Nazwę gry, która nie należy do BP usunęłam.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Jul 24, 2017
  18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam nadzieję, że się uda na wszystkie pasje znaleźć chwilę :)

19. chrumcia91

będzie ciężko xD
    ale na wyjazdy jak w sam raz :p
    sorka, zapomnialam o tym ze nazw gier tez tu nie mozna podawac :p w kazdym razie mam sobie domek i rodzinke :p

MOD_Zgredek* likes this.
  20. MOD_Zgredek*

Próbowałem kiedyś w to grać, ale nie wytrzymałem. Wiecznie te moje ludki były niezadowolone xD
    Jak pracowali krótko, to nie mieli kasy i nie stać ich było na porządną kuchenkę, więc pewnego dnia spaliła im się kuchnia :D
    Znalazłem im pracę, żeby zarabiali więcej, to im jakiś bocian podrzucił dzieciaka. Nie mieli czasu się nim zajmować, więc opieka społeczna go odebrała i jeszcze przywaliła jakąś karę :eek:
    Tak źle, tak niedobrze :cry: