chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czasem sie ignoruje a czasem akceptuje :p

edit:
    tadaaaaa

Ostatnie edytowanie: 13 lipca 2017
    cyfrzakk lubi to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oczywiście ze nie o tobie, tylko o tamtym osobniku :p

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To dobrze:) Robisz ten jakże skomplikowany event, całkiem odpuszczasz czy tylko 5 odpuszczasz? To samo pytanie do reszty gości i gospodyni.

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

nie mam odblokowanej Bahamy wiec nawet mi się event nie wyswietla :D co automatycznie nie robie :D

5. krasnoludek10

Zakochałem się normalnie:inlove::inlove::inlove: Chcę nad jeziorko! Ja kcem! Co z tego, że chcesz jak i tak tylko nad Liwiec pojedziesz się opalać i to jak pogoda się poprawi a babcia na dobre wyzdrowieje8)

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dobra rzecz, wiedzieć co się chce :D powodzenia w realizacji

7. chrumcia91

mam 250 m do jeziora od domu... xD
    tylko gór mi brakuje hahahaha

Mój plan od początku zakładał, że pójdą w antyramę i do znajomego co ma ośrodek narciarski na ścianę i zaczynam żałować bo wolałabym jednak je u siebie powiesić [​IMG] prześliczne są [​IMG]

Kolejne puzzle, które już zaczęłam układac to Jaskiniowcy ;D
    Znalazłam je na zdjęciu na forum puzzlowym i od razy przypomniały mi się jak moja mama je układała jak ja mialam 6 moze 7 lat :D
    1 był zgubiony, najklejone na jakiś papier, brystol czy cos i wisiały na scianie w nowym pokoju po przeprowadzce. Tego ktorego nie bylo pokolorowalysmy :D
    pamiętam to jak dziś :D
    Wspomnienia powróciły i szybko na olx i znalazłam :D
    Skończyłam dzisiaj Sebensee i od razu wzięłam się za jaskiniowców

Rozłożyłam sobie wszystkie elementy żeby widzieć co mam

ramka oddzielnie :p

i zaczęłam układanie

Układanie szkło dosyc sprawnie. Puzzle są świetnej jakości....Trzymają sie wysmienicie, podobnie jak Snake które układałam całkiem niedawno. Kiedys to robili porządne puzzle :D Aż trzeba wcisnać zeby weszły :p

Ułożyłam tyle ile widac bo później wyskoczyły mi zakupy, robienie ciasta a jak chcialam usiasc ponownie to telefon od znajomego i musialam wyjsc z domu :p
    Jutro będę kończyć :)

Fajna odskocznia po większych, chociaż jednak wole większe :D

cyfrzakk lubi to.
  8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

bo większe to więcej zabawy i jaka frajda jak się ułoży :D

9. krasnoludek10

Na kolor kartki czy ścianyxD ???

A z tymi puzzlami to powodzenia, aczkolwiek wiem, że i tak dasz radę:)

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

w biedronce sa teraz kuliste ale to takie male to dla ciebie chwila moment

11. chrumcia91

krasnal weź troche czasem badz powazny, bo na prawde czasem potrafisz denerwować...nie wiem czy swoją głupota czy wieczną zabawą....ani to smieszne, ani....
    chyba logiczne ze na taki kolor jaki powinien byc na puzzlu 8)
    a nawet nie wiem jakie...ostatnio w biedronce chwyciłam ostatni 1000 Hiszpanii :p staram sie juz 1000 nie kupowac, no chyba ze obrazek mi sie bardzo podoba, albo jest troche bardziej wymagający niz na 24 godziny :p

12. krasnoludek10

Okej, te upały mi najwidoczniej nie służą8)

13. chrumcia91

to nie upały....

14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hahah, no tak burze, ale gdzies czytałem ze piorunami chciał rzucac :) może teraz przez to kiepska forma :)

15. krasnoludek10

Zapewne, Michale, zapewne:D

16. chrumcia91

Skonczone :)
    Eh chwile z dziecinstwa wrocily :p
    puzzle super się trzymją, cale można podnieść :)

17. krasnoludek10

Brawo:) !!! Tych rozumiem nie sprzedajeszxD ???

18. chrumcia91

Zdecydowanie nie :D

edit:
    Leżą i leżą już też chyba od maja, czas było sie za nie zabrać.
    Dawno nie układałam nowych puzzli :D świeżo rozpakowane z folii, posegregowałam już i wiem, że łatwo nie będzie :D
    niebo, trawa, drzewa..... ehhhh jak mój chłopak mnie kocha kupując mi tak wspaniałe i proste do ułożenia puzzle xD
    Oj teraz zdecydowanie dłużej mi zajmie, jutro i w najbliższym tygodniu nie będe miała raczej czasu, a na pewno mniej niż dotychczas. Chociaz 2 pomocne ręce przyjadą ;)

Po segregacji nie byłam optymistycznie nastawiona bo miałam trawe, drzewa, niebo i ramke...
    Zaczełam od ramki

Kilka oczywiscie pominelam przy segregacji :p
    Doszłam do wniosku, że chyba zacznę od trawy, a dokładniej od płotku. Wyjełam wszystkie zielone
    znalazlam troche ciemniejszych odcieni zieleni i płotek i dosyć sprawnie mi to poszło

Kilka z ramki sie znalazło, ale jeszcze na górze 2 brakuje

Na chwile obecną wygląda to tak:

Mam wrażenie, że trawa powinna mi w miare pójść bo widać jej różne odcienie, nie wiem jak będzie dalej :p
    Jutro sprzątanie i czekanie na przyjazd drugiej połówki :) ale może chwile wygospodaruje na ułożenie trawki :)

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2017
  19. krasnoludek10

Most Rialto w Wenecji, we Włoszech

Nie, nie skończyłem (a właściwie to skończyliśmy) całych;) Brakuje jeszcze całego nieba, które jest najtrudniejsze i 1 puzzel (jak nie więcej) wpadł pod kanapę a ja nie wiem, gdzie jest latarka8) Ciocia poleciła mi Wasgij?! Ale muszę je rozkminić, ułożyć 1-2 opakowania, które są u babci - może mi się spodobają:p Achilliona za to szukam i znaleźć nie mogę..

PS. Z czego wypadały te kupony na ciasto w "Wielkim wypieku"? Ze wszystkiego?

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2017
  20. chrumcia91

fajne puzzle :)
    nie wyglądają na trudno
    Puzzle Wasgij ...nie ukladalam i na razie nie zamierzam...to co jest na obrazku jest tylko podpowiedzia do tego co ukladasz, czyli ukladasz cos innego niz na obrazku :p
    ja mam odwyk w tym tygodniu :)
    skonczylam ukladac trawe i ciesze sie czasem spedzonym z chlopakiem :) znowu tydzien razem :)
    jak nie bedzie pogody to moze razem siądziemy...poki co wczoraj zrobilismy sobie dlugi spacer, potem motorówka, wieczorem wyszlismy nad jezioro a dzisiaj deszcz rano padal wiec juz byly plany ze ukladamy puzzle ale potem mi przyszlo do glowy ze mozemy pierogi zrobic. i 126 ruskich w zamrazarce siedzi :)jak zaczelismy robic to wyszlo slonce....