chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ja tak w związku z zębami, z własnego doświadczenia wiem, że 8 samoistnie "wpełznie" w miejsce 7 :)
    Miałam też taką sytuację że się 7 musiałam pozbyć (wylazła z łuku i nie było szans żeby wlazła na swoje miejsce, wiec została wyrwana z korzeniami xD) i na jej miejsce po około pół roku "wpełzła" 8. Może nie leży tak dobrze jak poprzedni ząbek, ale nie przeszkadza nie psuje się a inne zębiska same się jakoś "poukładały" :D
    W wieku kończenia mgr noszenie aparatu często i tak nie zadziała, lub zadziała "na chwile" (tak mi powiedziała ortodontka).
    :p się rozpisałam..
    W każdym razie pozdrawiam, trzymam kciuki za mgr i za ząbki - niech się układa :D

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dzięki :D
    u mnie na dole to kazdy stoi w która strone chce :p na szcescie aż tak sie to nie rzuca w oczy ale jednak proste nie są :p

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Aj tam proste, krzywe, grunt to żeby się nie psuły i jak najdłużej służyły :p

4. chrumcia91

fakt :D
    póki co mam wszystkie juz poleczone :p

SMOD_Wadera* lubi to.
  5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam Iwonko. :) To dobrze, że zaglądasz. :p Haha, właśnie mój ulubiony mini event. xD Udało się zdobyć na G&T to, co chciałaś?
    Współczuję. :eek: Masakra, mam nadzieję, że będzie lepiej i ząbki wrócą na swoje miejsca. :)
    Miłego wieczoru życzę. ;)

6. chrumcia91

dużo rzeczy udalo mi sie znaleźć/zamienić :D kiedys na pewno i reszte uzbieram :p
    z ząbkami juz lepiej-żuchwa dolna mi sie przesuneła xD

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

No ja w sumie nadrobiłam zaległości z TS-ami. xD Bardzo jestem wdzięczna darczyńcom, choć trzy/cztery rzeczy też wymieniłam. :p
    To super, najważniejsze, że wszystko się normuje. ;)

8. chrumcia91

ja też tsów nadrobiłam, co najwazniejsze mam amherstie :D
    różowego kurnika nie moge znaleźć tylko :(
    jutro biore sie za magisterke...nie moge sie zebrac, juz z górki i coraz mniej czasu ale weny i chęci brak ;/

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja amherstię akurat zdobyłam z TS, więc nie musiałam jej szukać, ale doskwiera mi jeszcze brak tamaryndowca. :p
    To życzę dużo weny do tej magisterki. ;) Tym bardziej, że już będziesz mieć z górki. :)

chrumcia91 lubi to.
  10. chrumcia91

3 rozdziały zatwierdzone ;) jeszcze 4 mam poprawicm napisac wnioski, zakonczenie i wstep ;)

Anja8787 lubi to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Tylko dokończę wątek, bo mnie SMOD_Atena wywaliła:
    Miała oddać pracę, jak i Ty, w poniedziałek. No ale promotor nie odpowiedział do poniedziałku, więc poszła i wydrukowała, oprawiła, co trzeba było. W południe się okazało, że promotor miał wypadek po pijaku (tak, wyższe sfery też piją na umór - vice dyrektor oddziału szpitalnego). Złamał rękę, odrapał buźkę. I ma dwa tygodnie zwolnienia...
    Po południu się sms-em odezwał, że pracę trzeba poprawić, taka drobna korekta... Nie muszę przedstawiać reakcji?... Po "uprzejmym telefonie", jaki wykonała do promotora (kiedy człowiek zaczyna używać takich słów?), promotor się zobowiązał wydrukować na nowo tę pracę na swój koszt. Za tydzień się obroniła bez obecności promotora. Niestety znowu czeka na jego podpis na dokumencie, bo nie może złożyć papierów na magisterkę... A czas tylko do 15 sierpnia.
    Jeszcze raz, będę trzymać kciuki w czwartek. Koło której, bo przez cały dzień nie dam rady?

12. chrumcia91

o kurcze to nieźle... ale sie dowiedzialam ze mojego promotora na obronie tez nie bedzie ;/
    a obrone mam o 14:00 ;)

eliza9070 lubi to.
  13. eliza9070

Tak na koniec się przedstawię. Tomek jestem. [​IMG]

14. chrumcia91

eliza=Tomek, no ladnie :D:D
    Iwona, miło mi :p

eliza9070 lubi to.
  15. eliza9070

Taka baba z brodą, a w zasadzie dziad z brodą. Tak wyszło, że eliza, a potem za dużo zachodu, żeby zmieniać.[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 13 lipca 2015
    chrumcia91 lubi to.
  16. chrumcia91

:D
    prezentacja na obrone gotowa, tylko jakos stresa zaczynam miec. jutro musze przejrzec prace zeby na czyms sie nie wyłożyc w czwartek xD

17. eliza9070

18. chrumcia91

nie dziekuje :p

eliza9070 lubi to.
  19. eliza9070

I jak tam? Kciuki trzymałem...

20. chrumcia91

obroniłam na 4.5 :D
    stresu było pełno, ale niepotrzebnie :D
    wszyscy obronili, a tylko 3 osoby na 5. jedna pani w komisji nam zaniżyła wszystkim ocene przez co srednia poszła w dół i wiekszosc na 4,5
    ale wazne ze juz koniec xD