chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przypuszczam, że bym zleciała z tego ;) albo chociaż fiknęła lub machnęła tak nieszczęśliwie, by się przynajmniej poturbować, jeśli nie połamać ;) mówisz, że nie ma na to szans?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no chyba że ktoś ma wybitnego pecha... u nas nic się takiego nie stało i nie słyszałam żeby coś miało takie miejsce....
    no chyba, że ktoś zacznie pokemonów szukać xD

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

taka multizadaniowość :pxD

ja się niestety nawet na prostej drodze potykam i wywracam ;) no chyba że w szpilkach idę, to wtedy nie, ale nie wiem, jak by szpilki zniosły taką aktywność ;)

chrumcia91 lubi to.
  4. chrumcia91

a propo pokemonów.... naczytałam się tyle w internecie już na temat tego co to ludzie nie wyczyniają żeby je znaleźć ze z ciekawości sama ściągnełam i właśnie 2 znalazłam w pokoju hahahaha

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ha, a nie wiedziałaś, że tam siedzą? :p jeszcze czekać, aż nam się obcy ludzie zaczną ładować do domów, bo pokemon.. o_O

swoją drogą ciekawe, że trzeba pobrać aplikację, by się dowiedzieć, co się ma w pokoju :p może jeszcze inne skarby masz, o których nie wiesz? ;)xD

chrumcia91 i toDzasta lubią to.
  6. chrumcia91

hahahaha :D
    mam nadzieję, że już nic się tu nie kryje :D

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj tak garnek złota by się może przydał?.. ;)

8. chrumcia91

ewentualnie mogłby byc hahaha

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jak nie będziesz chciała, to ja przygarnę :p:p

a jak bieganie za pokemonami? wciągnęłaś się?

10. chrumcia91

nie, czasem z ciekawości włączam ale jakoś aż tak mnie to nie ruszyło :D wolę poczytać w internecie co to ludzie wyprawiają biegając za nimi :D

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

się zastanawiam, kiedy mi ktoś przebiegnie po stole w restauracji goniąc któregoś ;)

też myślę, żeby sobie pobrać i sprawdzić, co mi w domu siedzi :p ale u mnie od pomysłu do wykonania trochę czasu musi upłynąć ;)

chrumcia91 lubi to.
  12. chrumcia91

Matko boska, ile tu kurzu i pajęczyn u mnie w domu....To chyba tak na hallooween :p

agniecha$ lubi to.
  13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No aż się za głowę złapałam ... ;) ale dość ciekawie to wymyśliłaś te dekoracje ... bez wysiłku same się zrobiły xD
    Dawno nie zaglądałam do Ciebie Iwona :oops: Pewnie mnie nie bardzo pamiętasz ;):D

Zostawiam [​IMG]

Miłego dnia życzę

14. chrumcia91

Dzięki za miotłę :D Przyda się..... haha

Nikt tu dawno nie zaglądał....Powiem szczerze, że nick gdzieś Twoj mi się kojarzy ale tak nie do końca...aż mi wstyd....:oops:

Dzięki za odwiedziny i też miłego dnia życzę :)

agniecha$ lubi to.
  15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A dawno dawno temu ze 100 lat albo 200 miałam tu chatkę swoją ,ciasną ale własną ...i sprzedałam ;)xDxD

Zaglądałaś do mojego wątku [​IMG]

16. chrumcia91

coś mi świta.... :D

agniecha$ lubi to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja też sprzedałem:p A mogliśmy się zamienić na jakiś czasxDxD

Hej Iwona:)

18. chrumcia91

Hej hej :)
    Co tam słychać?

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nauka, nauka i jeszcze raz nauka:D Na 4.11 mam wypracowanie, ale wtedy nie ma lekcji, a pojutrze są i nie wiem, czego się trzymać8)

20. chrumcia91

a czemu 4 nie ma lekcji?

jak ja się cieszę że etap edukacji mam za sobą