chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

rozumiem :(

nówka z salonu :p w leasing oczywiscie :p
    wrocilam jakos kolo 20.30, zmeczona jestem
    95 poziom wbilam po 3 miesiącach :)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gratki :)
    ze dwa - trzy dni temu mnie Mąż zapytał, od kiedy już mam ten 96 poziom... że ja nie pamiętam, to norma, ale myślę, że tego to najstarsi Górale nie pamiętają ;)

chrumcia91 lubi to.
  3. chrumcia91

No te poziomy teraz straaaasznie się ślimaczą ;D

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a tu się okazuje, że złote banany się znów na coś przydadzą i by się przydało parę wyspowych poziomów wbić ;)

5. chrumcia91

No i ja musze wbić kilka :p naście :p
    ale spokojnie, jest przynajmniej motywacja ;) nie musze wszystkie na raz odkryć

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też tak myślę, że nie wszystko na raz :) przynajmniej banany nie będą się psuć.. ;)

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hej

wpadłam z odwiedzinami [​IMG]
    rób szybko kawusie i dawaj jakieś ciacho bo lecę dalej zaraz mi pociąg odjeżdża ;)
    miłego dnia

8. chrumcia91

Witam, jak miło :)
    Już wstaję szybko z łóżka i pędzę po kawę :D moj pociag juz odjechał dopiero co.... czekam na kolejny :p

9. agniecha$

dopiero wstałaś ? no żesz ty :p
    nie ma wylegiwania się dużo roboty na farmie ,ubieraj gumioki i w pole koszmarne dynie zbierać [​IMG]

10. chrumcia91

a no sobota, trzeba było pospać :D do drugiej pociągiem jeździłam to dzis odpoczynek się należał :D
    już się ogarnęłam, zaraz śniadanko, czekam na mózgowiec w strefie pelni zeby zebrac za 3 minuty i pędze do kuchni sniadanko wszamac :)

11. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Ej... co to za farmerzy, co o 10 wstają? Wszak przychówek zdechnie :mad: Gospodyni...
    Toć z pierwszym pianiem koguta, dzień piękny wstaje, ptaki świergolą, koty się liżą po nocnych polowaniach. Teraz to czas pierwszej sjesty ;)

Miłego słonecznego dnia życzę i udanych pociągowych niespodzianek ;)

agniecha$ lubi to.
  12. agniecha$

no ja też uciekam do kuchni ale nie wszamać [​IMG]
    mam inne zajęcia bardzo czasochłonne i prozaiczne

pełnia zasiane ,pociąg kursuje pogoda dopisuje -świetnie :)
    wpadnę później

13. chrumcia91

oj tam oj tam....:p sobota jest od spania :p
    farma nie zając xD
    u mnie od rana gołębie gruchają że spac się nie da....
    zaraz jade zobaczyć jak moje autko czy jeszcze stoi czy laweta zabrała :(

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to gdzie parkujesz? :p

farma nie zając...zając to zając... a zajęcy nie mamy :p fakt 8) zresztą, wyspany farmer to szczęśliwy farmer :D

15. chrumcia91

autko mi się zepsuło i czekałam na lawete...pasek rozrządu poszedł i silnik..... żyć nie umierać...

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

łojej...brzmi poważnie :eek::eek: w takich chwilach zawsze się cieszę, że dbanie o autko to obowiązek Męża ;) pasek trza zmieniać regularnie.. o_O czy mimo tego się spsuł?

17. chrumcia91

a nawet nie chce mi się komentować... kupiłam autko we wrześniu od znajomych niby po przeglądzie....ehhh
    teraz co by nie było to nie ma co rozmyślac-trzeba zrobić i tyle ;/

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech...mam taki zwyczaj, by ze znajomymi interesów nie robić...szkoda znajomych, tych w nadmiarze nie ma ;) nic, teraz to już faktycznie, zrobić i tyle..lub sprzedać na części..silnik to już poważna i droga sprawa raczej :(

19. chrumcia91

nie no samochodzik ogolnie super, na nic nie moglam narzekać.....122 tysiace dopiero przejechane....ehhhh

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a już zrobione czy jesteś bez cały czas?