chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

AAAAAAA-to jest uzasadniony krzyk!!! :D
    sznaucerek wstępnie zarezerwowany :D jupiii:D w maju urodzą się, w lipcu to odbioru :D

Anetta41 lubi to.
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

łaaaaał :) no super :) a to się rezerwuje już płeć np. i takie tam, czy to już później, po urodzeniu się wybiera konkretnego psiaka?

Anetta41 lubi to.
  3. chrumcia91

musielismy sie okreslic czy chcemy psiaka czy suczke. To taka wstępna rezerwacja, dopiero jak się urodzą to juz taka normalna. No i mogą mieć różne umaszczenie bo mają różne geny-ale wiekszosc ma byc czarnych wiec chcemy niby czarnego ;) w sumie jak bedzie taki bedzie, byle zdrowy był :) mozna cos tam wybrac jeszcze ale póki się nie urodziły to ciężko :p
    zobaczymy jak to wyjdzie :)

Anetta41 lubi to.
  4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a chcecie psiaka czy suczkę? i czy myślicie o zwierzu w perspektywie wystaw?

Anetta41 lubi to.
  5. chrumcia91

piesek
    nie, zadnych wystaw ;) piesek do spacerowania, glaskania i radosci w domu :D

Anetta41 lubi to.
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bez stresu, że któryś ząbek krzywo rośnie ;) fajnie, na pewno wiele radości wniesie do domku :)

Anetta41 i chrumcia91 lubią to.
  7. chrumcia91

No to od dzisiaj "odwyk" od farmy :p
    Jadę dzisiaj do Warszawy, tam zostawiam auto, ktore tata ma odebrac :p, stamtąd kolega zabiera mnie do Łodzi, tam śpimy i jutro rano po małych zakupach śmigamy na białe szaleństwo do Austri ;P
    pola na farmie zostawiłam puste :p najprawdopodobniej dostęp do neta będzie, ale ze z czasem roznie to zeby sie nie przejmowac zbiorami zostawiam puste, we wtorek zasieje gozdziki i w srode moze zaczne event :) musze tylko w niedziele kasztanka jakiegos sciagnac zeby sie z rozpędu nie zebrac znowu bo moze byc tym razem przydatny :)

Najblizszy tydzien malo co bedę na forum sie pewnie udzielac, ale zza krzaka moze wyjrzę :)

Pozdrowionka

Anetta41 lubi to.
  8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

udanego szaleństwa zatem i wracaj cała :)

Anetta41 lubi to.
  9. chrumcia91

Dzięki, auto spakowane, zbieram sie do wyjscia ;)
    na chwile jeszcze weszlam na forum, ale juz znikam :D
    paaaa

Anetta41 lubi to.
  10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

samych przyjemności :)

Anetta41 lubi to.
  11. chrumcia91

Dzieki :)
    Jestem na miejscu, jest cudnie :D
    pogoda srednia, czasu nie ma bo mam ekipę z 10miesięczną dziewczynką wiec ciagle siedzimy razem :p
    teraz zmeczona padlam do lozka i dopiero wyciagnelam laptopa :p
    padamz nog taki wycisk mi dał dzis kolega na nartach :D
    farme rano szybko obrobilam na telefonie, internet smiga jak szalony :D
    evencik mysle ze zaczne spokojnie w srode po poludniu ;) bede zagladac troche zza krzaczorów i czytac zaleglosci;)

Anetta41 lubi to.
  12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a taka mała dziewczynka daje rodzicom nieco pojeździć w ogóle?

mnie dziś rano piękne słonko powitało, może i u Ciebie pogoda się poprawi :)

a trasy dobre? śnieg fajny? bałwan będzie? ;)

Anetta41 lubi to.
  13. chrumcia91

Troche daje ;) raz mama, raz tata raz babcią z nią siedzą i jeżdżą na zmianę :) Nie jest źle. czasem sa kryzysy, ale nie jest źle :)
    dzisiaj i u mnie piekna pogoda! widoki tak sliczne ze cieszylam sie jak dziecko :D
    snieg w gornych partiach super, nizej troche gorzej, za ciepło jest, ale nie ma co narzekać :D jestem baaardzo zadowolona :D

bałwana nie bedzie :p

Anetta41 lubi to.
  14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no jak to, śnieg jest, a bałwana zabraknie? ;)

wypoczywaj więc i naciesz się zimowym szaleństwem oraz widokami :)

Anetta41 lubi to.
  15. chrumcia91

Dziekuje ;)
    dzisiaj pogoda słaba byla, straszna mgła i sypał snieg wiec na lodowiec nie było po co się pchać. jutro ma byc slonce wiec pojedziemy :D

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli dzień odpoczynku dla nóg? czy trochę gdzieś niżej pojeździłaś? :)

17. chrumcia91

nie ma żadnego odpoczynku :p jeździlismy wczoraj tam gdzie dzien wczesniej ;)

dzisiaj było piekne slonce, na lodowcu przepięknie. myslalam ze bedzie twardy snieg a tu pelno swiezego :D ludzi tez pelno i muld duzo, ale ogolnie pieknie :D
    jutro rowniez ma byc ladnie wiec lodowiec :)
    udalo mi sie o 14 rozpoczac event, akurat na 14 zjechalismy na przerwe :D

-katie1234- lubi to.
  18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech..zazdroszczę.. miałam na weekend choć do znajomych wyskoczyć, a skończyło się siedzeniem w pracy, bo kończyłam dwa projekty :oops:

a przez to i event nie idzie :oops:

skoro śnieg taki fajny, to się na bałwana nie skusiłaś jednak? ;)

-katie1234- lubi to.
  19. chrumcia91

Snieg tylko na stokach, nie ma czasu na bałwany ;)
    Wróciłam już do rzeczywiśtosci, ktora niestety na kazdym kroku mnie rozczarowuje ehhh
    Event na ukończeniu powoli, dzis go skoncze ;)

-katie1234- lubi to.
  20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale coś się stało, czy tylko nie jest już tak bajecznie, jak było w górach? ;)

spodziewam się, że eventu nie skończę :eek:

-katie1234- lubi to.