chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

sznaucer miniaturowy ;)
    kiedys zawsze byłam za schoroniskowcami, w sumie dalej jestem. ale żeby z mamą dojść do porozumienia i móc jeździc na wyjazdy to wchodzi w gre tylko włos a nie wypadająca siersc, jaka mielismy wczesniej....
    Pisnke kochaną mielismy, ale odkurzanie codzienne było konieczne, a teraz jestesmy swiezo po remoncie wiec by mnie pogonili z domu, w sumie i tak byc moze zmienie miejsce zamieszkania, na nowe mieszkanie, wiec..... :p
    a ze przyjaciele mają wlasnie sznaucera to sie zakochalam w nim :D

-katie1234- lubi to.
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeśli ma się bezprogowe podłogi, to dobrym rozwiązaniem są samojezdne odkurzacze - pozbierają sierść, a człowiek się nie namęczy ;) (czy wspominałam już, jak bardzo nie cierpię sprzątać? dlaczego wszystko nie jest samoczyszczące?)
    ale jak ma być włos (ale wtedy do fryzjera musi chodzić ;)), to można też popytać w schroniskach lub fundacjach zajmujących się zwierzakami, czy taki u nich nie przebywa :)

-katie1234- i chrumcia91 lubią to.
  3. chrumcia91

Ja tez nie cierpie sprzatac wlasnie :p
    Będzie chodził do fryzjera ;)

-katie1234- lubi to.
  4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o, to też wyczekujesz robotów wszystkosprzątających na rynku? ;) co prawda, mam Męża, ale myślę, że robot by przy tym mniej marudził ;)

-katie1234- lubi to.
  5. chrumcia91

Ciagle mysle ze cos sie samo sprzątnie xD

-katie1234- lubi to.
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech... daj znać, jak się to uda ;)

7. chrumcia91

to chyba sobie poczekamy :D

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale może kiedyś.. :p no co, pomarzyć można ;)

chrumcia91 lubi to.
  9. chrumcia91

No pewnie że można :D

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry :) widzę Cię, nie myśl, że nie widzę :p
    zapomniałaś drogi do własnej chatki? ;) co tam słychać? :)

11. chrumcia91

A no zapomniałam :D
    ważne ze juz odnalazłam :)
    Co slychac? hmmm za oknem biało, chociaz wczoraj jeszcze bylo zielono w dzien :D
    GT mnie rozczarowało tym ze nie bylo jałowca i grejpfruta, ale zadowoliło mnie to ze udalo mi sie zdobyc srebrne itemy na pnacze :D
    cwicze gitare codziennie-jakos mi to idzie :D
    co u Ciebie?

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie za oknem szaro.. ech... to już biało jest lepiej ;) a zimno masz? utrzyma się ten śnieg czy stopnieje raz dwa?

GT może też trochę rozczarował, ale po rozczarowaniu sadzonkowym, to już się mało tym przejęłam :eek:

dobrze, że ćwiczysz gitarę - choć ktoś w naszym zespole będzie wiedział, co robi ;) :p

a jak zimowe szaleństwa?

13. chrumcia91

Sniegu malutko, ale jeden stok w okolicy jeszcze czynny, dzis piekna pogoda byla-sloneczko-wiec pojechalam pare razy zjechac; )
    gitara dzisiaj mi nie szla kompeltnie wiec wywalilam na nią chwilowego focha :p

co do zimowego szalenstwa to za 2 tygodnie jade do Austrii :p

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj ale fajnie :) nawet ja, dla której zimowe szaleństwo to wyjść w śniegu i lodzie na ulicę, zazdroszczę :) i odpoczynku, i cudownych widoków... ach.. kiedy się wybierasz? jakaś zorganizowana wycieczka czy tak prywatnie z rodziną lub znajomymi?

15. chrumcia91

Prywatnie :D Jade ze znajomymi-kolega, jego siostra z mężem i 8 miesięczną córeczką i ich mama :) jade 12 marca, a drugi wyjazd z inna grupą znajomych - większą bo pewnie koło 20 osobó razem wyjdzie albo i lepiej i na wielkanoc jedziemy 26 marca i wracamy 2 kwietnia :p

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mmm...ale fajnie :) moje marzenie - wyjazd na święta :inlove: na razie jednak niezrealizowane -.- może na gwiazdkę... :p

a jak foch antygitarowy? ;)

17. chrumcia91

Przeszedł troche, ale dzis nie miałam czasu :p
    no u mnie wyjazd przez przypadek na swieta...znajomi zadzwonili czy jade, no pewnie ze jade :p a potem sie dowiedzialam ze to swieta ;) wiekszosci tak pasowalo to czemu nie :p
    nie lubie siwat wiec mi to wisi :p

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w świętach lubię to, że jest wolne ;) pewnie też dlatego więcej osób będzie mogło w takim terminie pojechać :) tego całego "świętowania" też nie lubię :wuerg:

19. chrumcia91

Pewnie tak, dzieciaków sporo jedzie to tez wlasnie zawsze to mniej do nadrobienia w szkole :p
    świetowanie-siedzenie z rodzicami przy stole :p nic nowego :p tyle ze jakos drętwiej xD
    w grudniu na swieta pojechalam z rodzicami w gory to jakos wyjątkowo fajna atmosfera była :D pomimo ze na jeden sali hotelowej było kolo 120 osob, a na drugiej były 4 kameralne stoliki w tym nasz :D

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to rzeczywiście brzmi dość bajecznie :) taka mi się wizja bezstresowa i bezpresjowa namalowała przed oczętami... :inlove: aż się rozmarzyłam :music: