Opinie Chromatyka bazylii

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatalanda

agatalanda Forumowy żółtodziób

Ojej!!! Oddałam całą żółtą bazylię !!! Myślałam,ż e po nocy będzie 5 nasionek ....a tu ZOONK. Co robić?

anna0089, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

item: dozownik żółtej bazylii daje 5 nasionek co 8h tylko wystaw go na pole jest w zadaniu drugim:diament

3. agatalanda

agatalanda Forumowy żółtodziób

Uff.... :) Dziękuję

anna0089, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zielononiebieska, fioletowa i żółta bazylia już się rozsiewają. Zieloną bazylię zasiałem po raz ostatni. Czerwonej bazylii było idealnie 2 800, niebieskiej tylko o 15 sztuk więcej, ale zielonej znowu będzie idealna ilość. Na stanie 586 emulgatorów z 620.

5. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Ja RGB rozsiałam idealnie, przez co teraz mam lekki dysonans w CMYK-u ale powoli nadrabiam myślę, że jeszcze 2 rozsiewy i mogę spokojnie zająć się białą :)

Emulgatorów na stanie mam 274 (+210 już oddanych do misji). Nie ma powodów do paniki, wyjątkowo farma jest dla mnie hojna.

6. krasnoludek10

Siałem raz chyba na noc goździka a tak bazylię z czarną jagodą (na noc). Dziś na noc pójdzie już sama bazylia;) Dobrze, że na ten event wymienili hydraulika:D Bo po lampach i polowaniu na eventówki w ziołach czuję się tak --> :wuerg::wuerg::wuerg:

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

po niecałych dwóch dobach emulgatorów 772 i nic nie siałam dłuższego od eventówki - na noc najdłuższa eventówka bez wody, a dziś to chyba zwierzaki postawię ;)
    sieję białą bazylię i jutro koniec eventu

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2018
  8. krasnoludek10

Gratuluję:)

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Fajny lajtowy event , nie trzeba kombinować z wypadajkami ( jak to było ostatnimi czasy )..jak mi urośnie to jeszcze z 3 kolorów będę musiała dosiać po ok 200 szt..na głównej sieję powoli białą .
    Pozdrawiam :)

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Wszystkie kolorowe wysiane i misje skończone. Teraz tylko wysiać białą i finito

11. niebo016

niebo016 Generał forum

8)8)8)0 emulgatorów mam, pierwsze całe zadanie zrobione, biała bazylia rozsiana na dużych polach, resztki wysiewane na polach.8)8)8)

anna0089 i krasnoludek10 lubią to.
  12. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja tez rozsiewam białą na wszystkich 3 polach. Zostało mi w tyle jedno zadanie 3/3. Ale te 500 bazylii wysieję na koniec , po białych.
    Miła odmiana po poprzednich ewentach. Taka jak dawniej -dla wszystkich ,nie zależnie od wielkości lewela :)

.-Kamilka-. i krasnoludek10 lubią to.
  13. .elom.

.elom. Moguł forum

Wyliczyłem białą tak żeby wyszło na zero i nie sprawdzając wrzuciłem to w misję okazało się że brakło 10 szt. Białej nie daje te 5 szt po 5 godzinach, czy to tylko u mnie ?

krasnoludek10 i empatyczna lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

właśnie wylosowałam +100% a brakuje do końca 8600 białej bazyli. Ale nie wiem czy mi się opłaca robić ostatnią misję diament ;/ tiki mam sporo... w świątyni wszystko odkryte i coś koło 250 wolnych bananów i ciągle ich przybywa. Chyba odpuszczę tą diamentową.

empatyczna i krasnoludek10 lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W Spółdzielni, w misji eventowej, w zadaniu czwartym diamentowym jest do zdobycia Dozownik białej bazylii. Z niego otrzymasz nasionka.

tarantula66 i krasnoludek10 lubią to.
  16. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wszyscy tak mamy postaw na polu dzwonnika białej bazyli i po kilku godz..dostaniesz 5 roś

krasnoludek10 lubi to.
  17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zrób dla zasady.
    Po całości.
    xD:cry:xD

tarantula66 i krasnoludek10 lubią to.
  18. niebo016

niebo016 Generał forum

Ja dozowników nie wystawiam , tylko pilnuję, żeby kolorowej bazylii zostało w stodole 10 sztuk a potrzebne kolory zawsze najpierw wysiewam jak mam ich mało.

krasnoludek10 lubi to.
  19. krasnoludek10

To ja mam pytanie. Dlaczego w takim razie jak oddajemy wszystko do misji, to wyskakuje "Wyrównanie do 5 sztuk nastąpi po 8 h"o_O Trochę to wprowadza w błąd;)

Anhedrea i empatyczna lubią to.
  20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z pytaniami zapraszam do działu Pomoc.

W Poradniku mamy tak:

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.