Opinie Chromatyka bazylii

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Teraz wszystko zrozumiałe.

krasnoludek10 lubi to.
  2. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

nie skończyłam eventu chociaż roślinek miałam pod dostatkiem ale wypadajek jak na lekarstwo mam pnącze ale bez itemow .Nawet na jeden item nie starczyło wypadajek a kupowac nie miałam zamiaru.Niby gra za darmo

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  3. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Też miałam do niedawna ten problem, żebym nie wiem jak się starała i logowała z zegarkiem w ręku to na skończenie eventów zawsze było za mało i zachodziłam w głowę jak można event skończyć po 4 dniach. A potem zaczęłam czytać forum dowiadywać się o tych wszystkich "trikach" np z ulepszaniem w szklarni itp. i eventy robię bez chlapania zielonymi kropelkami i z palcem w nosie :p

krasnoludek10 lubi to.
  4. miwi45

miwi45 Weteran forum

Gra jest darmowa. Można grać nie inwestując realnej kasy. Ale to wymaga trochę więcej czasu, cierpliwości, pomysłowości i rezygnacji z kilku rzeczy. Ale grać i bawić się tą grą, bez kasy, można.
    Nie wiem, który masz poziom w grze. Ale na wypadajki zawsze było (i chyba jest nadal) takie samo lekarstwo: na noc rośliny długorosnące, najlepiej takie powyżej 12 godz. Oraz uzupełnienie runy na drzewie mądrości na Leśnej Polanie o puchary z misji. Powodzenia :)

.-Kamilka-. i krasnoludek10 lubią to.
  5. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Rano zdobyte pnącze, na więcej nie starczyło roślinek. Cieszę się że jednak robiłam event bo byłam na "nie"...a jednak zrobiłam i pnącze dynda :D

krasnoludek10 lubi to.
  6. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

nie bardzo rozumiem jak to możliwe,
    ja odwtorku byłam na wyjeździe, zaglądałam na farmę dwa razy dziennie, weekend też miałam w rozjazdach więc o regularnych zbiorach nie było mowy, a wypadajek mi się nazbierało z siania samej eventówki i jeszcze zostało
    myślałam, że zrobię do pnącza i ostatniego zadania się nie uda ale zrobiłam całość z palcem w nosie

dawno tak na luzie i olewacko nie zrobiłam ewentu, sama się zdziwiłam, że się dało
    bez wydawania pieniędzy na koszyczki oczywiście

7. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

niestety ale od dawna tak jest ze mi leca mało wypadajki

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  8. miwi45

miwi45 Weteran forum

krasnoludek10 lubi to.
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie, temat zostaje zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.