Chory człowiek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wenessa9191, 22 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wenessa9191

Wenessa9191 Forumowy żółtodziób

Odkąd zaczęłam grać są problemy.Cały czas mnie ktoś banuję nie wiadomo za co.Przed chwilą wykonałam zadanie 1 koty i nie mam zagrody,coś piszę o dwóch kontach,chyba się komuś w głowie pomieszało,żenada jeszcze się z czymś takim nie spotkałam,grałam w kilka gier i nic takiego podobnego nie było.Ciekawa jestem jak u Was Piszcie Wenessa 9191

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Wenessa9191, proponuję w przyszłości tytuł wątku dobierać adekwatnie do jego tematyki, będzie łatwiej moderatorowi udzielić odpowiedzi.
    Zpozycji forum jest nie do sprawdzenia, czy otrzymałaś nagrodę, czy też nie, ale sprawdzić to może pomoc techniczna.
    Przypomnę równocześnie, że dział pytań, to nie wątek dyskusyjny, porozmawiać w temacie i wymienić opinie możesz w TYM wątku, czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Autor nie pojawił się na forum, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.